Ha a kutyámat megharapták a szomszéd kutyái, mi a
teendő?
Figyelt kérdés
a kutyám elszökött, egész végig kerestük majd mikor visszajöttünk valami kajáért hogy úgy talán hamarabb megtaláljuk a szomszéd kutyák tépték a fejét kerítésen keresztül. apukám bevitte állatorvoshoz, mi még nem tudunk semmit, de biztos nagyon vérzik mert apukám tetőtől talpig véres volt. ha tudunk valamit a kutyám állapotárol leírom
egyébként 2 pitbull kutyája van és már a felesége kutyáját megölték(puli), nagyon félek😭😭😣😣😣
Szóval a kutyád utcán volt, a feje az ő kerítésükön belül, és úgy tépték meg? Ha így volt, akkor semmit nem tehetsz, a te kutyád volt szabadon.
2018. júl. 26. 19:10
2/15 anonim válasza:
Ez egyértelmű, hogy a ti felelősségetek volt. Az másik kérdés, hogy a szomszédod kutyái meg neveletlenek (agresszívak), ha képesek voltak megharapni, de ez ellen te sajnos nem tudsz semmit tenni.
2018. júl. 26. 19:12
3/15 anonim válasza:
vahyb csak mőrzik a házat.
egyértelműen a ti hibátok. teendő? még a szomszéd perelhetne.
2018. júl. 26. 19:21
4/15 anonim válasza:
A te kutyád volt szabálytalan helyen, a szomszédé a portáján belül azt csinál amit akar
2018. júl. 26. 19:22
5/15 anonim válasza:
Illetve azt én se értem hogy miért probléma ha egy idegen illetéktelen kutyától megvédik a telket. Az én kutyáim is ezt csinálnák (2 cane corso mix és egy német juhász) és örülnék neki (már nem annak hogy bántottak egy kutyàt, hanem hogy sikeresen megvédték a telket)
Baromfi álommányom, konyhakertem van, és ezek nélkül se szeretném ha egy kóborkutya járkálna be.
2018. júl. 26. 19:29
6/15 anonim válasza:
A kerítést csináljátok meg, hogy ne tudjon elszökni. Neveljétek meg és fárasszátok le a kutyátokat. Külömben egy járókelőt vagy egy másik kutyát is bánthatott volna. Egy gazdátlan eb veszélyes tud lenni.
A szomszéd dolgával meg ne törődjetek. Ahogy látom, a ti gondolkodásotokban is van hiba
2018. júl. 26. 19:33
7/15 anonim válasza:
Ti vagytok a hibásak. És nem kell kiemelni hogy persze hogy pitbullok, akármelyik másik kutya is védte volna a saját telkét, és jól is teszi.
2018. júl. 26. 19:35
8/15 anonim válasza:
Más a területvédés és más, hogy véresre tépnek egy másik kutyát.
Második voltam.
2018. júl. 26. 19:35
9/15 anonim válasza:
Jah, hogy van egy amerikai akitátok, aki egy darabig szabadon flangált, balesetet, károkat sérüléseket is okozhatott volna, aztán még a szomszédot akarjátok meghurcolni mert a kutyái őrizték a házat? Aztán meg verjük a nyálunkat hogy "úúú pitbú kutya vót kinyírni" oszt' azt se tudjuk milyen. Csak bull típusú és azonnal pitbull. Szerintem azt se tudod, hogy néz ki a pitbull, ugyanis kishazánkban az igen ritka kincs.
2018. júl. 26. 19:39
10/15 A kérdező kommentje:
értem én, csak hogy az ő kutyái neveletlenek, az én kutyám a kerítés előtt ment el és onnan húzták be(egy szemtanú mondta) egyébként a kerítés se jó állapotú náluk... meg a másik az hogy egy összeszoktatott kutyát megöltek😖😞
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!