Sokadik ilyen kérdés: Mi a teendő, ha ugat a szomszéd kutyája?
Sziasztok!
Adott a dolog, ugat a szomszéd kutyája.
Részletesebben kifejtve ez úgy hangzik, hogy ha a gazdi nincs otthon, ugatnak a kutyái (kettő van), akár órákon át, napszaktól függetlenül. Ha sikerül is abbahagyniuk, a legkisebb környezeti változásra is, például a lépcsőházban vagy az előszobában ha felkapcsolom a villanyt (panellakásról van szó), vagy ha például megszólal a vezetékes telefon ami egyébként már a szobában van, azonnal újrakezdik. Elég hangosak, az ugatásukat még jó pár emelettel lejjebb is lehet hallani, csodálkozom, hogy ez mást nem zavar. Ráadásul a gazdi csak albérlő, így nem is tudom pontosan hova kéne fordulnom. Mit lehet ilyen esetben tenni? Szóljak a tulajnak? Vagy a rendőrségnek?
Jegyzőnek kell elsősorban szólni, de sajnos az a tapasztalat, hogy nem foglalkoznak az ilyenekkel :/ Még komoly állatkínzásokkal sem, nemhogy egy ilyen "aprósággal". Azért meg kell próbálni, hátha... Ha nem, akkor be lehet vonni állatvédőket, általában az ő megkeresésükre már a jegyző is reagál, de az állatvédők/szervezetek között is kevés, aki igazán segít.
2-es voltam.
Köszi a válaszokat.
#3: Ez saját tapasztalat?
Az állatvédőknek úgy alapból van joguk például kijönni és befogni az állatokat amúgy?
Azért az alább idézett kérdéseidből nekem nem az jön le, hogy kizárólag a kutyaugatás zavar:
"
Az érdekelne még, hogy kényszeríteni lehetne őt bármivel is leginkább arra, hogy szabaduljon meg a kutyáktól? Az állatvédőknek úgy alapból van joguk például kijönni és befogni az állatokat amúgy?"
Kit érdekel, hogy neked mi jön le a kérdésemből?
Ha nem arra válaszolsz akkor maradj csöndben. Egyébként tudsz ennél biztosabb megoldást az ugatás megszüntetésére he?
Neked is szép napot...he
Gazdival beszélni a stílusodat kissé visszavenni ....lehet még el is éred a lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!