Nem tudom ki vagy, de örülök hogy így magadraismertél mint idióta mudis gazdi:)
2010. jún. 20. 14:28
42/51 anonim válasza:
Nem akartam hozzászólni, mert megvan a válasz, de egyszerűen elképesztő ahogy jön ez a mudis ember és szanaszét trollkodja az amúgy teljesen értelmes kérdést.
Árgus szemekkel vizslatja, hogy ki mond rosszat a szetetett kutyájáról, majd bekezdéseken kereszül oktat ki mindenkit, ahelyett, hogy ÉRTELMES VÁLASZT ADNA az ajnározás és a Trollkodás helyett.
2010. jún. 20. 14:44
43/51 anonim válasza:
előzőnél e pont
és azt írja, hogy nem tűri, hogy sértegesséka a szeretett fajtáját
-legtöbben itt annyit írtam róla, hogy nekik nem tetszik, nem oylan szép
ő meg elkezdte szidti a szetterek jellemét
na akkor ki is szidott kit?
jóval bántóbb megjegyzése volt aszetterekre, mint itt bárkinak a Mudira
2010. jún. 21. 05:42
44/51 anonim válasza:
Ja csak tudod mudisként én ezt nap mint nap, lépten, nyomon hallgatom a tudatlan, előitéletes emberektől, így sokkal nagyobb súlya van amikor itt ezredszerre hallom, mint hogy a szetterkének a 100 csodálója mellett akad egy aki nem ájul el tőle! Arról nem is beszélve hogy a kinézet legalább annyira fontos mint a belső, és én csak az igazat mondtam, hogy mire jó a szetter, járok kutyások közé, de sehol nem láttam még egy-kettőnél többet aki csinált volna valami hasznosat a kedvencszerepen kívül... És lehet én nem tudok olvasni de sehol nem hallottam olyat hogy 'szerintem' csak a kijelentést hogy nem szép és még sok butaságot amit nem mondanának ha ismernék a fajtát.
2010. jún. 21. 14:43
45/51 anonim válasza:
és nem volt még mudim az igaz
de neked sem szettered
életemben 13 szetterrel volt komolyabb dolgom már
úgyhogy tudom, kicsit sem csak házi kedvenc
véded a magadét, de nem aakrod észrevenni, hogy ugyanzt teszed te is, mint aki a Mudiról mondott rosszat, csak te a Szetterekről?? sőt atiéd még bántóbb is volt
2010. jún. 21. 15:18
46/51 anonim válasza:
Az lehet de nem én kezdtem el. Senki kutyáját nem bántottam az első válaszomban csak miután láttam egymás után jönni a sok butaságot. Amúgy honnan tudod hogy nem volt a családban szetter? Nekem nem volt, de felnőttem pár érdekes kutyával, nővérem által aki kutyamentő és elég komoly kutyás volt. Az lehet hogy a szetter jó kutya, nem kétlem az adottságai alapján de ettől még igaz hogy manapság nem sokra használják, csak mert olyan szép és kedves, lehet mutogatni, kényeztetni.
2010. jún. 21. 15:46
47/51 anonim válasza:
Ja mert gondolom te munkára használod és minden másnap szürkemarhát terelni jársz a mudidal.
2010. jún. 22. 07:25
48/51 anonim válasza:
A munka nem csak azt jelentheti hogy szürkemarhát terelek. Kár hogy pl a birka már nem ér semmit. :) Mert azt ja kb minden nap terelünk. Arról nem tehetek hogy nem tudunk a Hortobágyra költözni és szürkemarha gulyát venni. Ettől még nem lesz kertidísz a kutyáimból, ettől még ugyanúgy megőrzik fajtájuk jó tulajdonságait, és hasznát is veszem azoknak rengeteg más munkában, az életben.
2010. jún. 22. 18:37
49/51 anonim válasza:
Szerintem , ha sportolni szeretnél vele és nagy az udvarod minden képp az alaszkai malamutot ajánlanám.Nagyon játékos örök mozgó kutya , DE! az egyik probléma az az hogy kisgyermekeket nem nagyon kedveli (bár ezt saját tapasztalatból tanultam ...)lehet hoggy csak az én kutyám ilyen... :) a többi tulajdonság pedig egyezik a te elvárásaiddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!