Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ír szetter, Gordon szetter,...

Ír szetter, Gordon szetter, Angol szetter, Labrador retriever, Golden retriever, Erdélyi kopó, Mudi, Szibériai Husky, Alaszkai malamut?

Figyelt kérdés

Szerintetek a felsorolt kutyafajták közül melyik illene legjobban hozzám:

-hatalmas udvarunk van nagy házzal

-sokat sétálnánk vele

-szeretnénk vele sportolni

-szeretnénk vele kirándulni

-legyen gyerekszerető

-legyen tanulékony

-egészségesebb kutyafajták közé tartozzon

-őrizze a házat vagy legalábbis jelezzen ha jön valaki

ELŐRE IS KÖSZI!!!

2010. jún. 19. 12:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
26%

20: 17

én a musinak nem a tulajdonságait "szidalmaztam" hanm h nem tetazik

te erre: a "egy szetter fekszik a kandalló melett"

egy vadász kutya, ami iszonyú mozgékony???persze, ha nem tudsz semmit a szetterekről inkább csönd

én sem mondtam semmit a mudiról, csak hogy nem szép

2010. jún. 19. 20:31
 22/51 anonim ***** válasza:
58%

Szerinted nem szép, de az nem mérvadó. Senkié sem mérvadó mert mindenki mást lát szépnek. És ezt tiszteletben kell tartani. Szerintem fontos a külső is, épp ezért fáj ha valaki azt nézi le. Ha nem tetszik tartsd meg magadnak. Én se szídtam a szettert amíg más nem mondott alaptalan dolgokat a mudiról.

Amúgy kedves 50valahány százalékos, már az elején is írtam a mudit. És szerintem jogom van hozzá, főleg ha a kérdező felsorolta a lehetőségek között. Az meg nem hiszem hogy nagy bűn ha nem szeretem ha olyat mondanak egy fajtáról ami nem igaz.

A mudi teljesen átlagos kutya, vannak extrém kutyák akik valóban csúnyák de ő nem.

2010. jún. 19. 20:43
 23/51 anonim ***** válasza:
19%

Korábban én is ajánlotta a mudit, mert értékes kutya.

De talán a megjelenéséről lehet eltérő véleményt is.

Véleményt kifejteni nemcsak neked van jogod hanem azoknak is akik (talán pont a hozád hasonló rettenetes elfogult mudis gazdik miatt) nem szeretik a fajtát.Az az érvrendzer miszerint aki nem szereti a fajtát az nem ért hozzá, pedig prmitív.

2010. jún. 19. 21:05
 24/51 anonim ***** válasza:

Szerintem nem primitív. Aki nem szereti a fajtát annak nagy valószínűséggel nincs olyan kutyája, akkor pedig olvashat száz könyvet láthat száz mudit nem fog érteni hozzá mert egyel sem élt együtt.

Lehet véleményed amíg nem sértesz mást. Ha neked nem tetszik a kutya akkor azt kell mondani hogy szerinted nem szép és nem kijelenteni hogy nem szép. Amúgy meg szerintem feltűnt hogy a érdező nem arra kiváncsi melyik kutya a szép szerinted! Neki valszeg tetszik mert akkor nem írta volna ide.

2010. jún. 19. 21:12
 25/51 anonim ***** válasza:
62%
szerintem neked mindig igazad van, akkor is amikor nincs.
2010. jún. 19. 21:21
 26/51 anonim ***** válasza:
45%

szerintem ne a Mudit válaszd

mert lehet te is iylen idegesítő Mudi fanatikus leszel, mint itt páran:D

2010. jún. 19. 21:27
 27/51 anonim ***** válasza:
37%

Már elnézést de kinek ártok azzal ha szeretem a fajtát? Arról nem is beszélve hogy más fajtákat is szeretek de azokról most itt nincs szó.

Biztos én vagyok a rossz, de te aki többször oldalakat írtál a szetterkédről, teee aztán nem. :)

2010. jún. 19. 21:30
 28/51 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek már. Inkább segítsetek választani. A fennt leírt elvárásoknak melyik felel meg?
2010. jún. 19. 21:45
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

nem csak veszekszünk

a válaszokbol leszűrhetted vna

hogy az 1ik a mudit amásik csoport meg aszettert ajánlotta

2010. jún. 19. 22:00
 30/51 anonim ***** válasza:
93%
Hiába akadékoskodtok az összes leírt elvárásnak ezek közül csak a mudi felel meg. Lehet hogy a többi is ugat de az nem sokat ér ha azt mondja vele, " gyere idegen és simogass meg". És melyiket láttátok már sportversenyen? Szánhúzás és vadászaton kívül? Hát én nem sok helyen láttam őket, ott is inkább csak a goldent meg a labit. A felük divatfajta, biztos van pár betegségük.
2010. jún. 19. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!