Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem lehet tiszteletben...

Miért nem lehet tiszteletben tartani ha valaki nem szereti a kutyákat?

Figyelt kérdés
Lassan már az élet minden területén lehetővé válik hogy az emberek mindenhova magukkal vigyék a kutyáikat. Amíg valaki a kutyájával alszik és otthon beengedi az ágyába is az mindenkinek a magánügye. De amikor a vonaton velem szemben az ülésre ültetik a kutyát vagy a mekiben azt látom hogy az asztalon mászkál a kutya az már nekem valahogy sok. Ezért általában csak ismerősöknek szólok de általában meg is kapom a magamét hogy "hogy lehet bántani ezt a kis cukorfalatot, hát nem édes?" És hogy milyen szívtelen meg érzéketlen vagyok. Nem szeretem a kutyákat, nem bírom a szagukat és hogy állandóan csorog a nyáluk, ez van. Nem értem miért kell őket rám erőltetni és miért nem lehet tiszteletlen tartani hogy nem vagyok oda értük. Sok kutyabarát van, én ezt tiszteletben tartom, de ez visszafelé a legritkább esetekben működik.
2018. júl. 23. 15:44
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kutyákkal van a baj, hanem a gazdikkal mert nem nevelik meg őket. Ha ilyen esetet látsz nyugodtan szólj a személyzetnek.
2018. júl. 23. 16:08
 12/49 A kérdező kommentje:

Igazad van, nem általánosítok, bár minden kutya tulajdonos ilyen lenne mint te, ha így lenne akkor semmi bajom nem lenne. Nem is a normális emberekre céloztam, ha félre értették akkor elnézést kérek. Az olyanokra gondolok akik szerint a legnagyobb köcsög a világon aki

nem szereti a kutyákat és dögöljön vagy maradjon otthon, de ők ugyan nem tartják ezt tiszteletben.

2018. júl. 23. 16:09
 13/49 anonim ***** válasza:
42%

Az egészet alapvetően rosszul látod.

Azt, hogy valaki nem szereti a kutyákat, legfeljebb szánni lehet, vagy még inkább leszarni, de tisztelni csak tiszteletre méltó dolgokat lehet, ez meg attól baromira fényévekre van.

Van egy pszichés problémád, a te gondod. Birkózz meg vele.

2018. júl. 23. 16:23
 14/49 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó,te meg rettenetesen bunkó vagy. Nem mindenkinek jön be a tengernyi kutyanyál,ha belenyalnak a szájába és tiszta szőr minden,kakaszedés,állandó ugatás,ugráló eszement állat ami nonstop követeli a foglalkozást mert 5 percig nem tud magában játszani,mindig a gazda fenekében lóg.
2018. júl. 23. 16:30
 15/49 anonim ***** válasza:
54%

én is macskás vagyok, és őszintén nem szeretem a kutyákat. Nagyon durva allergiám is van a szőrükre. És az elmúlt időszakban többször is előfordult velem tömegközlekedésen, hogy leül mellém a gazdi kutyástól, és a kutya dörgölőzik, nyalogat, volt olyan is, hogy ugrált volna. A gazdi semmit se tett ez ellen, általában csak mosolygott rám, én pedig inkább elültem, és tüsszöghettem, illetve bevérzett a szemem az allergia végett, szedhettem több gyógyszert, mint amennyit alapból kéne. Amikor egyszer megkértem a gazdit, hogy szóljon már rá a kutyára, mert tiszta szőr mindenem, felháborodott, hogy a kutya csak kedveskedik, menjek el ha nem tetszik.

megjegyezném, sokat járok tömegközlekedéssel, tehát ez nem egyszer vagy kétszer fordult elő, inkább az elmúlt hónapban 10x

2018. júl. 23. 16:33
 16/49 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, én abszolút nem ismertem a saját kutyámra a leírásból :D Egyáltalán nem nyáladzik (ez csak néhány fajtára jellemző), szinte sosem ugat, nem ugrál, ha nem érek rá vele foglalkozni alszik. Ezerszer jobban viselkedik mint a sok hülyegyerek akiket a szülei nem nevelnek.
2018. júl. 23. 16:33
 17/49 anonim ***** válasza:
47%
Akkor kezdjük el most macskákat szidni a kedves macskásoknak ;D
2018. júl. 23. 16:35
 18/49 anonim ***** válasza:
72%

Annyira szélsőséges példák amiket írtál, még sosem láttam ilyent.

Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy én meg nem szeretem a gyerekeket? Idegesítenek ahogy tiszteletlenül nekem futnak, szinte fellöknek, belém kenik a jégkrémet, rám köhög hurutosan, mindent összetapogat az áruházban betegen. Miért kell egyáltalán a taknyos kölköt kivinni emberek közé? Visít, erőszakoskodik, és egyeseknek ez tündibündi.

Szóval akkor most folytassuk a kérdést azzal, hogy kit mi zavar. Én is megkötöm a kutyám ha nem fogad szót, abban az esetben, ha a szülő is megköti a gyerekét, ha az nem fogad szót. Kiegyeztünk?

2018. júl. 23. 16:36
 19/49 anonim ***** válasza:
33%

18-as: te is voltal kisgyerek, ellenben kutya nem. :D

lehet, hogy te is csinaltal kiskorodban masokra nezve idegesito dolgot, akkor is ha nem emlekszel ra

2018. júl. 23. 16:38
 20/49 A kérdező kommentje:
Igen épp ez zavar, hogy 15-ös esetére is általában az a válasz hogy akkor ne járjon tömegközlekedessel. De igen, járjon, meg egyen kültéri asztalon az is aki allergiás /nem szereti a kutyákat, ne pedig ezért ki se lépjen az utcára ahogyan sokan akarjátok, a kutya tulajdonosok pedig szedjék le a lábáról a "kedveskedő" nyálcsorgató kutyát ahelyett hogy magyaráznák hogy de milyen aranyos és csak barátkozik. Egy normális világban így is lehetne.
2018. júl. 23. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!