Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem lehet tiszteletben...

Miért nem lehet tiszteletben tartani ha valaki nem szereti a kutyákat?

Figyelt kérdés
Lassan már az élet minden területén lehetővé válik hogy az emberek mindenhova magukkal vigyék a kutyáikat. Amíg valaki a kutyájával alszik és otthon beengedi az ágyába is az mindenkinek a magánügye. De amikor a vonaton velem szemben az ülésre ültetik a kutyát vagy a mekiben azt látom hogy az asztalon mászkál a kutya az már nekem valahogy sok. Ezért általában csak ismerősöknek szólok de általában meg is kapom a magamét hogy "hogy lehet bántani ezt a kis cukorfalatot, hát nem édes?" És hogy milyen szívtelen meg érzéketlen vagyok. Nem szeretem a kutyákat, nem bírom a szagukat és hogy állandóan csorog a nyáluk, ez van. Nem értem miért kell őket rám erőltetni és miért nem lehet tiszteletlen tartani hogy nem vagyok oda értük. Sok kutyabarát van, én ezt tiszteletben tartom, de ez visszafelé a legritkább esetekben működik.
2018. júl. 23. 15:44
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
59%
Étterembe be se engedik :D
2018. júl. 23. 15:46
 2/49 A kérdező kommentje:
A kültéri asztalon ugyanúgy nem gusztusos.
2018. júl. 23. 15:47
 3/49 anonim válasza:
48%

És akkor milyen legyen a világ? Elmeséled, hogy mit lehet és mit nem, és mindenki ehhez alkalmazkodjon?

Tudod, egyél otthon, és akkor nem botlasz megbotránkoztató eseményekbe!

2018. júl. 23. 15:53
 4/49 anonim ***** válasza:
87%
Én meg a gyerekeket nem szeretem, de sajnos őket nem lehet sehonnan kitiltani... élj együtt vele. Az én kutyám tömegközlekedésen, étteremben ezerszer jobban viselkedik mint a sikítozó, síró, hisztiző rohangáló kispulyák.
2018. júl. 23. 15:55
 5/49 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy beengedik valahova, nem egyenlő azzal, amit írsz.

Kutyajeggyel utazhat a vonaton, de szájkosárral, pórázzal, és NEM az ülésen, hanem a földön fekve. Ha mást látsz, jelezd kallernek nyugodtan.

Leülhet a mekibe a kinti részen, vagy bevihetik kutyabarát étterembe, de csak pórázon/táskában és NEM mászkálhat az asztalon. Ha mást látsz, jelezheted a személyzetnek.

Ne általánosíts, kérlek! Sajnos vannak ilyen idióták, akiket írsz te is, de őket a kutyás közösség is elítéli, ugyanis pont az ilyen problémák miatt nem engedik be nagyon sok helyre az állatokat és hoznak irreális szabályokat.

2018. júl. 23. 15:55
 6/49 bollocks ***** válasza:
50%
Sajnálom, hogy rokkantként ilyeneket kell átélned. Gondolom, ha tudnál járni, elsétálnál.
2018. júl. 23. 15:58
 7/49 A kérdező kommentje:
Nem a beengedésen van a fő hangsúly. Inkább azon az arrogancián amit a 3. válaszoló és a kutyások 90%-a tanúsít ha kiderül hogy nem szeretem a kutyákat. Arról hogy ha nem szeretem a kutyákat akkor én vagyok a legnagyobb köcsög a világon, de azért sem veszi le a kutyát az asztalról amíg eszem.
2018. júl. 23. 16:00
 8/49 anonim válasza:
68%
Ezt hívják hisztinek. Nem is kicsinek! Pl. a kutyák ezt nem csinálják, amit te most itt lenyomsz. Már csak ezért is szimpatikusabbak.
2018. júl. 23. 16:02
 9/49 anonim ***** válasza:
43%
Én is macskás vagyok,a hideg ráz amikor egy kutya nem tud mellettem úgy elmenni hogy ne nyalná meg a lábam,kezem és ne akarna felugrani. De inkább nem szólok semmit,csak zavar. A kutya nekem olyan mindenbe belepofátlankodó hiperaktív kis phöcs aki állandóan az ember fején akar ugrálni. A macska meg egy rigolyás öregasszony aki azt csinál amihez épp kedve van,sokkal kevésbé tolakodó és elfoglalja magát. Volt már kutyám is,de a macska jobban bejön. Pedig a kutyám jólnevelt volt,nem ugrált,nem evett bele a kajámba,nem kéregetett,nem ment oda random emberekhez üdvözölni csak ha mondtam neki hogy oké,mehetsz. És még ígysem olyan társaság mint egy békés,nyugis macska.
2018. júl. 23. 16:03
 10/49 anonim ***** válasza:
65%

Ne általánosíts. Én is mindenhova viszem a kutyámat de nem rakom fel az asztalra és az ülésre, vannak szabályok.

Az, hogy nem szereted a kutyákat, magánügy, én ki nem állhatom a gyerekeket mégis mindenhol rúgdosnak, visítanak mégis mindenhol ott vannak. Menj olyan helyre ahova nem lehet kutyát bevinni. Ülj olyan helyre, ahol nincs probléma.

Egyik válaszolóval egyet kell értenem, sajnálom ha mozgáskorlátozott vagy, hiszen ha lenne két egészséges lábad eltudnál onnan sétálni :)

Fölösleges hiszti.

2018. júl. 23. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!