Mit csináljunk? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Egy (elnézést) cigány család elment nem tudni mennyi időre és itt hagyott 7 kutyát! Nem tudom h mit tegyek mert szóltunk az állatvédőknek, de kb 100 km-re vannak és nem jönnek ki. Ha írunk nekik e-mail-t esetleg akkor. A kutyák élelem és víz nélkül vannak, van köztünk 3 kicsi, de már nem sokáig bírják! Rajtam kívül nincs olyan ember, aki sajnálná és adna nekik enni, inni. Légyszi minél gyorsabban, ha tudtok tanácsokat!2010. jún. 18. 15:27
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, mert be van zárva a kapu :(
De mindjárt elküldöm, de még akkor is pár nap, azt mondták. Olyan ideges meg szomorú vagyok!
2010. jún. 18. 16:30
12/16 anonim 

válasza:

Kutyák étlen-szomjan bezárva? törd rájuk a kaput, balta, vagy fűrész vagy akármi. legalább a kicsit hozd ki! Helyileg hol van ez, melyik egyesületnéknek szóltál?
13/16 anonim 

válasza:

Na mi történt? Mesééélj... Kutyák?
14/16 anonim 

válasza:

Nálunk a rendőrök ilyenért ki sem jönnek semmi ilyesmi -.-
Egyszer elkoboztunk egy kutyát, az egyik menhelyi csapattag rendőr, szóval tud tenni valamit, de ha komolyra fordulna, mint ez akkor semmit, mert nincs menhely, csak ideiglenes befogadók. Mi is azok vagyunk. Legtöbb eddig 5 kutya volt, a szomszédok majdnem fel is jelentettek minket, mert este vonyítottak stb. -.-
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok.A kutyusokat azóta sem vitték el vagy 2 el is tűnt, sztem éhenhaltak szegénykék.:'( A többiek sem bírják már sokáig az állatvédők meg nem jönnek ki. Nem tudom h hogy van ez, amikor hívják többször őket és nem is figyelnek rá.:@ Idegesítő h már az állatvédőkben sem lehet megbízni. Sajnálom szegény kutyákat.
2010. jún. 28. 09:32
16/16 anonim 

válasza:

Most akkor jöjjön a végső megoldás ha a kutyák barátságosak akkor lopózz át a szomszédba nézd meg a kutyákat és ha nagyon nagy baj van.Hívd a rendőrséget hogy ...számú kutya éhanhal a szomszédban,és azt is hozzáteheted hogy mivel elszöktek páran veszélyesek lehetnek(nem biztos)az emberekre erre talán kijönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!