Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljunk? SÜRGŐS!

Mit csináljunk? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Egy (elnézést) cigány család elment nem tudni mennyi időre és itt hagyott 7 kutyát! Nem tudom h mit tegyek mert szóltunk az állatvédőknek, de kb 100 km-re vannak és nem jönnek ki. Ha írunk nekik e-mail-t esetleg akkor. A kutyák élelem és víz nélkül vannak, van köztünk 3 kicsi, de már nem sokáig bírják! Rajtam kívül nincs olyan ember, aki sajnálná és adna nekik enni, inni. Légyszi minél gyorsabban, ha tudtok tanácsokat!
2010. jún. 18. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Most mindenképpen adj nekik vizet meg enni, aztán zaklasd addig az állatvédőket, amíg ki nem jönnek. Mást nagyon nem tudsz tenni, szerintem. :(
2010. jún. 18. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp adj nekik vmicske kaját és italt
2010. jún. 18. 15:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Adnék, de be vannak zárva és a kerten át 4 kutya el is tűnt. Ha meg kijönnek és lehet h nem is találják őket?
2010. jún. 18. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

igen,elkeserítő hogy vannak ilyen emberek,de még az is rosz hogy a szegény állatokon nem szeretnének segíteni!Nemes dolog,hogy te így törődsz a jószágokkal,minnél tovább gondoskodj róluk,és taélán állatorvos sem ártana,főleg a piciknek!

de igazuk van a többieknek ilyenkor miért nincsennek állatvédők?

11/L

2010. jún. 18. 15:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez simán állatkínzás: étlen-szomjan magukra hagyni állatokat! Szólhatsz akár a rendőröknek is. És legyél határozott, mert nagy valószínűséggel megpróbálnak majd lepattintani. Fenyegesd meg őket, hogy szólni fogsz a kapitányságvezetőnek, tv-nek, újságoknak, hogy a rendőrség nem hajlandó elvégezni a munkáját. Az állatvédőknek is írj e-mail-t, remélhetőleg akkor csipkedni fogják magukat (ne csak akkor legyenek aktívak, amikor az 1 %-ot akarják bezsebelni, segítsenek, amikor szükség van rájuk!)
2010. jún. 18. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Hívd ki a rendőrséget,ez állatkínzásnak minősül : magára hagytak 7 kutyát étel és ital nélkül. Mást nem tudsz csinálni.
2010. jún. 18. 15:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett.
2010. jún. 18. 15:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Rohadjanak meg az ilyen emberek... őket kéne kinnt hagyni a tűző napon vagy akár esőben étel és víz nélkül.... Amiket leírtál azokból én azt gondolom úgyis a legjobban fogsz cselekedni, és segítessz rajtuk annyit ami Tőled kitelik! Kitartást! Adj nekik ennyi vahogy meg inni... szegénykéééim...majd mesélj ááám tényleg!
2010. jún. 18. 15:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Hívtam őket, azt mondták h ha küldök 1 e-mail-t a kutyuk fényképével akkor kijönnek. Lefotóztam őket de csak 5-öt tudtam és ha elküldöm miket írjak mellé?(cím vagy mi?)
2010. jún. 18. 15:58
 10/16 anonim ***** válasza:

A címet ahol vannak a kutyák és csatold a fényképeket.

Ja és ha tudod akkor hozd vissza az elcsatangolt kutyusokat.

2010. jún. 18. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!