SÜRGŐS! Kiégettük a szőnyeget vizipipaszénnel! Fél 5re jönnek haza, el kéne tűntetni addig, hogy ne nagyon tűnjön fel a szülőknek! Mit csináljunk?
Köszi a választ!
Hát az égést nagyjából eltüntettük, a pillalatragasztóval pedig leragasztottuk, így nem annyira látszik. Majd ha tavaszi nagytakarítás lesz azt mondom, hogy még egy fél éve történt, ragasztottam valamit, és kicsöppent. Ugyanis a vizipipáról sem tudnak, és nagyon nem örülnének neki szerintem. Plusz nem is én voltam, hanem a haverok, és nem szeretném alattuk kivágni a fát a szemükben. Ez jól ki van így tervelve! Majd írok!
sztem nem a te szőnyeged...ha a tiéd vna már fosnál....sztem te égetted ki valamelyik haverod szőnyegét..de most komolyan hogy tudtátok kiégetni? nem a szőnyegen kell pipázni-_-
aki meg ennyire okos az megérdemli...jade mondom sztem nem a tiéd a szőnyeg..szal kérj bocsánatot attól akinek kiégetted....vagy valljátok be(:
utolsó, neked üldözési mániád van.
miért ne lehetne az ő szőnyege? és nyilván azért írta a kérdést mert fosik, hogy milesz vele. ha a haverjáét égetné ki akkor nem menne gyorsan haza kiírni a kérdést és nem is fosna -.-
szóval te bolond vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!