Hány éves korodban volt először kutyád?
9 évesen kaptam az első kutyámat. Bár itt még a nevelgetésben besegítettek a szüleim. :) Ő 1 éves volt, amikor megmérgezték. Én bőgtem, nagyon sokat, és mondtam, hogy többet nem akarok kutyát, mert úgy sem tudok rá vigyázni. Ez ment több, mint egy éven át, nagyon féltem attól, hogy kutyát tartsak, féltem, hogy baja lesz, pedig imádtam őket.11-12 között voltam, amikor, mire hazaértem a suliból ott volt egy apróság, egy kis keverék, akibe azonnal beleszerettem. Ő még mindig velünk van, imádom, nagyon okos. Mivel gyerekkoromtól bele voltam bolondulva a spánielekbe, most 22 éves fejjel vettem egyet. :) és nem bántam meg, nagyon imádnivaló.
22/L
Mióta az eszemet tudtam, kutyát akartam.
Kiskoromban babák helyett játékkutyákat kértem. Az első sípolós gumikutyámat 1 évesen kaptam, a mai napig megvan a vitrinben.
Soha nem engedték meg, hogy kutyám legyen. 34 évesen, mikor már olyan körülményeket tudtam teremteni, hogy lehetett kutyám, akkor vettem az elsőt. 8 és 9 éves gyerek mellé. Nem neki, hanem magamnak. Ők megtanulták a kutyázás minden fortélyát. 16 év alatt felneveltünk néhány kutyát, 4 éve már tudtunk annyit, hogy tenyésztésre is vállalkoztunk. Ma már én tanulok a lányomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!