Hány éves korodban volt először kutyád?
nekem 9éves korom körül volt az első kutyám, én hoztam el. Főleg én foglalkoztam vele,persze oltásra szüleim segítségével vittem,meg persze a szüleim fizetéséből vettük neki a tápot meg mindenfélét,ami kellett, na meg az egész család imádta a kutyust,úgyhogy foglalkoztak is vele
(csak nem mondhattam azt,hogy hé én kutyám hozzá ne nyúlj:)
Jaj de jó itt mindenkinek.
Én már 18 vagyok és még soha nem volt kutyám,semmilyen formában.Anyukám nem engedi,mert szerinte nem foglalkoznék vele,meg csak a baj van az oltásokkal meg ezekkel és még pénz is.
Kiskorom óta szeretnék kutyust,akkoriban még mindegy lett volna,de mára már eldöntöttem,hogy szeretnék egy kis szobakutyát(Yorki) vagy pedig egy labradort vagy vizslát esetleg német juhászt az udvarra.De egyiket sem fogom megkapni.:(
Szerintem csak akkor lesz kutyám ha elköltözök innen és magamnak veszek egyet.
Megkérdeztem,hogy ha saját fizetésem lesz(tehát minden tekintetben el tudom látni a kutyát anyagiak terén is)de még itt lakom,akkor lehet-e kutyám,amire azt a választ kaptam,hogy:"Nem tudom!"
Bocs,hogy leírtam,csak kikívánkozott belőlem.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!