Hány éves korodban volt először kutyád?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 10:33
1/32 A kérdező kommentje:
Nem úgy, hogy családi kutya, hanem ami tényleg a sajátod volt, te foglalkoztál vele, stb..
2010. jún. 18. 10:37
2/32 anonim válasza:
Nekünk mindig is volt kutyánk,az első saját kutyimat a 8.szülinapomra kaptam,a másodikat a 12.-re.Most 14 éves vagyok,mindkét kutyust imádjuk,és a 14.szülinapomra kaptam egy víziteknőst(pézsmateki).:)
4/32 anonim válasza:
ez az amire nem lehet válaszolni.
az első "hivatalosan" saját kutyám 3 éves koromban volt, természetesen a többi kutyávalegyütt a szüleim csináltak sok mindent. De ez így volt a kamaszkoromban tartott kutyával is, hiszen ott is voltak időszakok, amikor nem tudtam vele eleget foglalkozni. Igazán "saját" kutyája akkor lesz az embernek,ha elköltözik otthonról. Tehát nekem 20 évesen
6/32 anonim válasza:
9 évesen volt először kutyusom,el is pusztult,mert nem kapta meg az oltásokat,én annyi idősen nem tudtam,hogy kell kapnia,anyám meg nem foglalkozott vele. Utána még kb 5 kutyám pusztult el. Már felnőtt vagyok,és tudom,hogy nagyon folntosak az oltások.
7/32 anonim válasza:
4
aztán az első amit én hoztam haza, az 20 évesen volt.
8/32 anonim válasza:
Nekem csak cicáim voltak (azért is felelősségel van az ember ugye). 8 éves koromtól. De mindenki más is foglalkozott vele, nem sajátítottam ki.
9/32 anonim válasza:
26 évesen, menhelyi keverék, kicsi korában bántalmazták.
Korábban a családnak mindig volt láncon tartott kutyája, ami évente kétszer fialt, és csak veszettség elleni oltást kapott. Picur szobatiszta, teljesen leoltott, ivartalanított kutya, pedig az utcáról szedték össze kölyökkorában. Most a kisfiam álmát őrzi.
10/32 anonim válasza:
én most 15 éves vagyok, és az első kutyám itt született nálunk 2003.10.01-jén, pont a 9. születésnapomon. Szerencsére ez a kutyus a mai napig megvan. Közben volt még egy kutyám aki pont a napokban tünt el, őt találtuk és feltehetően ő is 2003-as születésü volt. Tegnap találtam egy 6 hetes kiskutyát és úgy érzem erre mondhatom azt, hogy tényleg az enyém, hiszen én kelek éjszaka 4 óránként, hogy megetessem meg kivigyem pisilni-kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!