Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A lány a kutyájával alszik...

A lány a kutyájával alszik kifliben? :D

Figyelt kérdés

Ez gyakori kutyásoknál? Teljesen meglepődtem, még olyanról hallottam, hogy kutya, macska a lábnál alszik, de hogy így átölelve aludjon valaki a kutyájával?

Nem nyálazza össze a párnát? Meg hát simán az, hogy azért mégsem annyira tiszta, nem? Vagy csak én vagyok finnyás? :D

2018. júl. 8. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Az én kutyám ritkán jön fel az ágyra, a saját helyén kellemesebben érzi magát, de ha olyan típus lenne aki szívesen alszik velem az ágyamban, nem lenne semmi akadálya. A legjobb barátom, családtag, természetes hogy mindig mellettem van. Vannak akik nem szívesen engedik fel az ágyra, ez is érthető, nem baj ha határokat szab a kutyának. Mindenki döntse el maga és ne kritizálja másnak az életmódját.

Egyébként én pontosan ennyire állatbolond vagyok, de nem azért mert engem nem bírnak elviselni mások, hanem én nem bírom elviselni őket. Utálom az embereket, ha tehetném egy hegyi kis házikóban élnék sok kutyával, cicával, lóval. Az emberi társadalomnál nincs undorítóbb, zajosabb, koszosabb, károsabb, gonoszabb.

2018. júl. 8. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Párom nagykifli, én kiskifli, a kutya meg a legkisebb kifli. :D Nem nyáladzós fajta. Én ki akartam szoktatni, de párom szerint túl aranyos hozzá. xD

25N

2018. júl. 8. 17:50
 13/14 anonim válasza:
20%

Azzal egyébként tisztában vagytok, hogy ha felengeditek az ágyra a kutyát, azzal azt üzenitek neki, hogy veletek egyenrangú a falkában?

Ha azt akarjátok, hogy szót fogadjon, a földön a helye.

2018. júl. 8. 19:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez már régóta csak egy tévhit.

Pont mint ahogy az egész alfahím teória. Aki felvetette a lehetéségét, az azóta is átkozza az a napot, mert azóta mindenhonnan az folyik, és tényként kezelik az emberek, miközben rá pár évre az egészet megdöntötték.

2018. júl. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!