Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A család eteti a kutyám. Mit...

A család eteti a kutyám. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Az egyiket prémium táppal étetem a másik barfos. A család azt mondja, hogy vékonyak. Ez nem érdekel,mert más sose mondta és én se látom vekonynak. Viszont az igen,hogy etetik.

Eleinte csak akkor kaptak ha mi is ettünk. Aztán egyre többet, többet. Mostanában pedig szerintem még plusz kapnak valamit. Ezt nem szeretem mivel ráadásul edzem is az egyiket amihez tudni akarnám mit eszik mikor. Amíg kezdetleges volt a gond gondoltam, hogy adok zöldséget kaja után "osztogatni". Viszont mire haza érek sokszor telezabálják magukat,látszik rajtuk. Ha kérdeztem nem adott enni,és nem engedte a táphoz senki őket,magától nem jutnak kajához. Mit tegyek?

2018. júl. 6. 01:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha a kérdezőnél lesz a kulcs akkor nem igazán, csak nem rúgják be az ajtót.
2018. júl. 7. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

#11-es hozzászóló

Ezt nem lehet jól kivitelezni. Nem rossz ötlet az elzárás, de ha a kutya nincs hozzászokva, akkor bizony szét fogja kapni a házat. Na meg ki engedi ki ha esetleg a kutyának sürgősen ki kellene mennie? Majd odacsurgat a szobába, vagy otthagy egy ajándékcsomagot?

Itt az az egyetlen megoldás ha a szülei végre megértenék, hogy a kutyát nem kellene túletetni. Én a kérdező helyében leülnék ezt megbeszélni és mutatni néhány képet túlsúlyos kutyákról, akik bekékült nyelvvel fekszenek az állatorvosnál oxigénhiány miatt. Ha a képek sem riasztják vissza őket, akkor állatorvosnak kell elmagyarázni nekik, és ha ez sem hat, akkor annyit tudok mondani, hogy ne tartsatok kutyát.

2018. júl. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!