Hogyan tudnám feldolgozni a kuytusom halálát?
Tegnap éjszaka alvás közben érte a tragédia. Hasnyálmirigygyulladása volt, és mivel Bull Terrier fajta volt (mát elvitte egy szakember :( ), nem mutatta egyből a betegség tüneteit.
Augusztusban lett volna 3 éves, szóval még fiatal volt...
Most a másik kutyánk (ő egy Golden Retriever) al sokat foglalkozunk, mivel nagyon szerették egymást.
Elza: Lány, Golden
Malac: fiú, Bull
Elza, még nem tudja hogy Malac meghalt, ezért sokat kell vele foglalkozni.
Malacot nagyon szerettük, és Elza se tud nélküle élni. Hogyan dolgoztuk fel Malac halálát?
Utolsó mondatban a dolgozzuk szót elrontottam.
Dolgozzuk-at akartam írni
Légy erős és foglalkozz NAGYON sokat Elzásval mert utána mehet ha annyira szomorú lesz Malac miatt :( kitartás ! Az élet megy tovább és Elza előtt ne légy szomorú mert érezni fogja ! Vigyázz rá most ő legyen az első mindenek előtt
Így a te gyászod is hamarabb elfog múlni
3. Mekkora bunkó paraszt vagy... Remélem ezt mondod a családodnak is, hogy ha majd te elhalálozol, ne legyenek gyerekesek, szarják le, mert ez a természet rendje.
Engem speciel a kutyám halála jobban megrázott, mint bármelyik emberi halál a családban. Nagyon nehéz, tudom, de tovább kell menni. Nekem még mindig fáj és sírok is miatta, ha eszembe jut, pedig régen történt. Foglalkozz sokat a másik kutyussal, mert ha emiatt depressziós lesz, tényleg utána mehet. És emellett nyugodtan beszélj Malacról. Sírd ki magad, gyászold meg. Sokat segít, ha nem folytod magadba.
"Engem speciel a kutyám halála jobban megrázott, mint bármelyik emberi halál a családban."
Nálad akkor valami nagyon nagy gond van.
Ha olyan családtagjaid lennének, mint azok, akik meghaltak, te is jobban törődnél egy kutyával.
Van olyan, aki szerencsére él, és persze az ő halála megrázna nagyon is. De akik eddig meghaltak, hadd ne mondjam, nem hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!