Hogyan tudnám feldolgozni a halálát?
Nézd! Biztos nem könnyű ezt tapasztalatból is tudom neked mondani! 3 éves fiatal kaumat láttam elpusztulni hosszas betegséggel a háta mögött.
(Sajnos nekem tegnap hajnalba ment el édesapám, 65 volt.
Majdnem a kezem közt.. elvitte a mentő, ott jobban lett de elment. :(( nekem ezen kell túltenni magam most, napközbe is rám tör a sírás, nagyon nehéz :(
Nehéz lesz...Fogadd részvétem.
Imádott német juhászom 10 éve ment el, a mai napig fáj, ha rá gondolok. Két hónapja ment el másik imádottam, családtag volt. Nagyon hiányzik, mindig arra tudok gondolni, hogy nem tettem meg érte mindent , amit csak lehetett volna. 3 orvos látta, egyik sem tudott vele mit kezdeni, el kellett altatni. Azt hiszem sosem bocsátom meg magamnak, hogy bele mentem.
De téged az nem vigasztal, hogy másnak is fáj, gondolj rá szeretettel amennyit tudsz, gyújts neki gyertyát, ha eszedbe jut, tedd ki a fotóját, beszélgess vele..aztán majd az idő segít. És ne szégyeld, ha sírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!