Egy kutya halálát mennyi idő alatt lehet feldolgozni?
3 éve egyet, idên 2 kutyámat temettem el 4 hónap különbséggel. Iszonyatosan fájdalmas dolog mikor tizenx éve ott él veled, nap mint nap gondoskodsz róla, játszotok, szeretitek egymást, ismered minden rezdülését, pisilni kell kimenni/ nasit kér, bújik, ölelések, puszik, simogatások, odaszalad - örül mikor hazaérsz, és egyszer csak nincs többé:( Idővel enyhül valamennyit a fájdalom, de aki igazán szerette a szőrös barátját, nem tud êvek múlva sem érzések nélkül, sok esetben könnyek, elcsukló hang nélkül beszélni róla, vagy a kêpeit nézegetni. A szívünkben pedig örökké élnek.
Mindkét kutyámnál a napi sírás hónapok után múlt el lassan, de mai napig előfordul még mindig. A 3. Kutyusom ma temettem. Még ott tartok, hogy a bőgés és az " el sem hiszem" érzés váltakozik. Majdnem 15 éves volt....az elfogadás hosszú folyamat. Nálam legalábbis.
A legkisebb kutyusom 1 éves. Én meg a 35-öt töltöm. Miután ő is elmegy, azt hiszem nem lesz több. Már nem tudom ezt a fájdalmat elviselni újra és újra. Pedig imádom a kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!