Vélemény ezekről a húzásgátló hámokról?
Szoval e-bayen nézegettem hámokat és ott akadtam rá erre:
Amit fontosnak tartok megemlíteni, hogy a kutyám nem húz, szóval, hogy a húzás gátlós része működik-e, az teljesen hidegen hagy. Az érdekelne, hogy kialakítását, anyagát tekintve szerintetek mennyire tűnik jónak?
Van valakinek ilyen, vagy hasonló?
Nagyon kényelmesnek tűnik a vastag bélése miatt, de mégsem nagy felületű, alig melegíti a kutyát.
Szerintetek?
Dejó, köszönöm szépen. Lehet rendelek egy ikyet. Amúgy rendeltünk már e-bayről kutyás cuccot, mi azt kaptuk amit kértünk, szóval negatív tapasztalatunk eddig még nem volt.
Ha végig gondolom, a kiszállítási idő nem fontos, mert van hámja amit hordjon, csak szeretek néha beújítani pár dolgot, hogy mindig eseményhez illő cucca legyen (ezt nem úgy kell érteni, hogy külön gardróbja van, csak nyilván nem fogom városba elvinni a kutyát túra felszerelésben :D )
Tudom mit akarok megvenni, nekem nem kell húzásgátló cucc, mert a kutyám nem húz, de nyilván nem azért fogok nem megvenni egy amúgy kényelmes, praktikus kutyahámot, mert nincs olyan, hogy húzásgátlós hám.
Szóval kérlek hagyd el a kérdésem válasz szekcióját, mert segíteni nem tudsz vagy nem akarsz. Hozzászólni nem kötelező valamihez.
Amúgy meg nem kell a szar angollal írt szöveget olvasnod, akinek pici sütnivalója van, az ránéz a képre és látja, hogy valószínűleg a hámra helyezett 2 kapocsból az előrébb lévő miatt merték ráaggatni a húzásgátló nevet, még soha nem volt ilyen hámom, nem tudom mennyire válik be, nyilván csak népbutítás, nem is azért akarom megrendelni, mint ezt már ezelőtt 2x leírtam ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!