A bullmasztiffokat szabad nyers hússal etetni BARF szerint?
Egyrészt a harapása miatt kérdezem, mert ezeknél a kutyáknál bár nem kívánatos, de elfogadott a minimális előre harapás...
Másrészt az angol bulldogok főleg, de gondolom gyakran a bullmasztiff is (tekintve, hogy rokonok, hasonló az arcuk) hajlamos a habzsolásra.
Tudom, hogy az angol bulldogoknál sokszor a nagyobb szemű táp is problémat okoz, félre nyeli.
A nehezebben rágható húsok, barf menübe adható csontok és pl. szárnyas fej az gondolom ebből a szempontból veszélyesebb. Hiszen haba tápnál nem tesz jót a habzsolás, akkor ezeknél valószínüleg mégkevésbé...
Köszi a válaszokat! :) Csak mindjárt jön egy akitás, vagy legalábbis magát annak valló és kioszt titeket, hogy "haha... Ti ha tudnátok a kis rottweilereitekkel, hogy egy akita milyen nehéz természetű, össze sem lehet hasonlítani" stb. :D
Az a baj, hogy a tenyésztőkön kívül a magyar japán akitás társadalom 75%-a tényleg ilyen a valóságban is.
Nem értem ezt a jelenséget mert annak ellenére, hogy nem volt még akitám, meg vadászkutyám, voltak már nehéz kutyáim. Eleve komondkrok és kuvaszok között nőttem fel. Tudom, hogy teljesen más, de nem könnyebb.
Bocsesz, ezt máshova akartam...
Akkor ezek szerint lehet Őket is így etetni, csak hozzá kell szoktatni, hogy ne zabáljon. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!