Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Láthatóan ízületi betegségben...

Láthatóan ízületi betegségben szenved a most hat hónapos kutyám, szerintetek a tenyésztőnek kötelessége kicserélni egy másikra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor garancia sincs és a szaporítónak akitől vetted semmiféle kötelezettsége sincs feléd. Símán letagadhatja, hogy tőle van a kutya.

Amúgy drágán vetted szerződés nélkül? Mit jelent az, hogy drága? Mennyibe került?

2010. jún. 16. 21:28
 12/31 A kérdező kommentje:
Relatív nekem drága,sokat spóroltam arra az ötvenezerre.
2010. jún. 16. 21:39
 13/31 anonim ***** válasza:
90%

50 ezerre??

majd ha spóroltál volna volna 100ezerre és kaptál volna szerződést a kutya mellé akkor visszamehetnél panaszkodni. Így csak üdvözölheted magadat a hülyék klubjában. Nagyon sajnálom hogy ezt írom, de ahány helyen fent vannak interneten, meg itt az oldalon is akutyavásárlással kapcsolatos alapszabályok és valaki nem képes utánanézni a dolgoknak akkor nem tudok rá mit mondani és sajnálni sem. Kocsit sem a piacra mész venni a cigányok keze alól.

2010. jún. 16. 21:52
 14/31 anonim ***** válasza:
94%
Én is nagyon sokat spóroltam a 150000-re. Konkrétan 3 évet. De van egy egészséges kutyám szerződéssel.
2010. jún. 16. 22:04
 15/31 Akiteki ***** válasza:
100%

Jó drága tanulópénzt fizettél.

Sajnálom a kutyusodat. Legközelebb már tudni fogod, hogy egy jó kutya mennyibe kerül és hogy szerződés nélkül nem hozol el kutyát.

Ha most el is kell altatni a kutyádat tényleg képes volnál ugyanettől kérni egy másikat? Ugye, hogy ha belegondolsz, nem szeretnél egy másik beteg kutyát?

2010. jún. 16. 22:10
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ötvenezerért és szerződés nélkül biztos, hogy nem szürt szülőktőlszármazó kutyát vettél.

Törzskönyves egyáltalán?

2010. jún. 16. 22:15
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Kicserélés nálad egyenlő, megszabadítod a szenvedéstől? Eszem megáll emberek hogy lehetnek ilyenek, nem egy élőlényt, egy társat vettél magadhoz???? Neked csak a pénz a mérce? SAJNÁLLAK!!!!!
2010. jún. 16. 22:15
 18/31 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk én nem értem mi az hogy az állatorvosok is lemondtak róla!Nekem 7 évesen lett dp-s a németjuhász kutyám és 11 éves koráig élt és tudod miért?Azért mert ÉN nem mondtam le róla és addig mentem amíg meg nem találtam a megfelelő orvost aki segít neki de megérte!A tiéd még kölyök nincs minden veszve...
2010. jún. 16. 22:23
 19/31 anonim ***** válasza:
89%

Jó lenne tudni a diagnózist, a görbe láb és hát, fájdalom nekem nagyon fiatalkori csontrákra hajaz, az kb 4-6 hónaposan jelentkezik és nagyon gyors. Ne legyen igazam.

De azt egyértelműen tudják diagnosztizálni.

2010. jún. 16. 22:27
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
és mivel örökletes betegség, az egész vérvonal tenyésztésből kivonásával jár.
2010. jún. 16. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!