Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweilernek milyen tápot...

Rottweilernek milyen tápot vegyek? Max 600ft/kg áron.

Figyelt kérdés

Befogadtam egy rotit, 4 éves. Nézegettem a tápokat, a Pedigreet, Friskiest meg hasonlókat már kizártam, mert tudom, hogy gagyik.

De érdekelne, hogy milyen tápot válasszak. A keretem 600ft/kg. Nagyszemű táp kéne. Eddig ezeket találtam: Brit Premium, JosiDog Regular, Bosch Maxi. Ezek közül melyik a legjobb?

2018. jún. 16. 12:16
 1/6 anonim válasza:
74%
Josera
2018. jún. 16. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
+1 a Josera
2018. jún. 16. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Josera
2018. jún. 16. 12:48
 4/6 anonim válasza:
Josera
2018. jún. 16. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Kenels Favorit, Josera.

A fent felsoroltak közül A Brit Premium, de a Bosch még esetleg elmegy.

2018. jún. 16. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos.

Josra Regular Összetétel: Kukorica, baromfihúsliszt, kukoricaliszt, baromfi zsír, répapép, hús- és csontliszt, hidrolizált sertésfehérje, nátrium-klorid

Brit Premium Adult Large Breed Összetétel: Csirkehús 40%, rizs, kukorica, búza, csirkezsír (tokoferolok által védett), lazacolaj, sörélesztő, natúr aroma, szárított alma, ásványi anyagok, gyógynövény és gyümölcs kivonatok (300mg/kg), glukózamin hidroklorid (260mg/kg), kondroitinszulfát (160mg/kg),mannan-oligoszacharidok (150mg/kg), fruktooligoszacharidok (100mg/kg), schidiger-jukka kivonat (80mg/kg), organikus réz, organikus cink, organikus szelén.

Bosch Adult Maxi Összetétel: Szárnyas húsliszt (20%), árpa, kukorica, köles, állati zsír, rizs, cukorrépapép (cukor nélkül), húsliszt, hidrolizált fehérje, halliszt, borsó, szárított élesztő (0,1% mannán-oligoszacharidok, 0,06% β-glükánok), halolaj, nátrium klorid, kálium klorid, kagylópor (min.0,1%), cikória saláta por.

Ezek alapján nekem a Brit a legbejövősebb.

2018. jún. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!