Ha az olcsó kutyakaját "szereti" a kutyám vegyek neki azt?
Családi tragédiák sora után volt 2 év az életünkben amikor eléggé "lecsúsztunk". Annyira,hogy a kutyák is csak maradékot, és a legolcsóbb kutyakajákat kapták.
Szerencsére az utóbbi évben sikerült felállnunk, és már felső-középkategóriás kajákat veszek nekik.
Viszont az az igazság,hogy nem nagyon eszik.
Pontosabban komótosan, de lecsúszik nekik, viszont amikor az olcsó kaját kapják akkor pillanatok alatt beszippantják.
Gondolom megszokták azt, vagy talán jobb is, nem tudom.
A kérdés,hogy maradjak az olcsó kajáknál?Számomra sokszor nem túl bizalomgerjesztő az állaga ezeknek a konzerveknek, vagy tápoknak.
Vagy vegyem nekik a jobb minőségűt, és meg fogják szokni?
Mi nem vagyunk lecsúszva, mégis főként maradékot kap a kutya, mivel minek etetnénk mesterséges hulladékkal, vagy szójával, ha ehet húst is? Jól bejátszik nálad a "Fuck Logic". :D
Ja, (kedves egyik válaszadó) műanyag egyikben sincs. Csak hogy tisztázzuk. Nem tudom, ki és mikor indította el ezt a "műanyag-kaja" hisztériát, de már nagyon-nagyon unalmas és abba lehetne fejezni.
Nekem a maradékról az a véleményem,hogy nem kutyáknak találták ki.
Nyilván nem véletlen van külön kutya kaja.Tudom,hogy nem halna bele a maradékba sem, de azt is,hogy nem egészséges hosszútávon.
A másik meg,hogy nincs annyi maradék,hogy két nagytestű kutya jól lakjon belőle.
Az én kutyám kiskora óta csak és kizárólag az alábbiakat eszi meg:
csontos hús(nyak, farhát, láb, szárnyvég)+sima hús csont nélkül(lényegében bármi)+sárgarépa és brokkoli, mindez főzve. Hetente egyszer hús helyett halak vannak. Bármilyen. És ennyi. Semmi mást nem kap pluszba.
"Nyilván nem véletlen van külön kutya kaja."
Nem hát, azért van, mert egyes emberek meglátták a piaci rést, a lehetőséget a naiv gazdáknál akiknek egy jó marketingkampánnyal mindent le lehet nyomni a torkán, na meg a kutyájuknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!