A kutya láncon, kerítés nem lesz?
Figyelt kérdés
4 éve költöztünk ide, a szomszédban egy elhagyatott telek van, amire kb havonta jön füvet nyírni a nem túl kulturalt, sötètbőrű tulaj. Már akkoris kèrtük, hogy csináljon kerítést (jogszabály szerint az a fele az ö dolga) erre tett le kerítèslábakat, háló nèlkül. 4 èvet kèrtuk hogy tegyen rà hálót, had engedjük el a kutyàt. A válasz mindig az volt, hogy majd... Most viszont meguntuk, húztunk rá hálót, elengedtük a kutyát. Tegnap jött a szomszéd, hogy azonnal bontsuk le a kerítést, mert rendőrt hív. Lebontottuk...a kutya újra láncon van. Nemtudom...tanacstalanok vagyunk. Sajnos nem lehet vele beszelni, mert kb mindig részeg, tegnap rám kezet is emelt, meg anyázott osszevissza. Ha nem hajlando megcsinálni, legalabb hagyja, hogy mi csinaljuk meg!!! De nem szeretném hogy a kiskutyám tivabb lancon legyen. Mit lehet tenni?2018. jún. 12. 09:44
41/45 A kérdező kommentje:
Na, erre mar nincs valasz sem itt, sem privatban. Korrekt...
2018. jún. 13. 08:14
42/45 anonim válasza:
Kérdező, nyugi. :)
A válaszaidat megkaptad, ha jól láttam, a döntés is megszületett, kár tombolni. Ez egy ilyen oldal, mindig lesznek neked nem tetsző válaszok, de ennyire kár beleállni a dologba...
43/45 A kérdező kommentje:
Oke, de ez nem nekem nem tetsző, hanem konkretan gyanusitgat. Hogy jön ő ehhez?
2018. jún. 13. 09:29
44/45 anonim válasza:
Azért nem válaszoltam privátban sem, mert a korábbi kamu kérdéseknél is kaptam a kérdezőtől privátban a fenyegetéseket... Habár a tiéd nem az volt, ezt elismerem. Ha mégsem kamu a kérdés, akkor én itt kérek elnézést tőled és arra kérlek, hogy ne vedd magadra a dolgot, ignorálj engem. - Ha visszaolvasol hónapokat ebben a kategóriában és megnézed a sok választ kapó topikokat, akkor szinte mindegyik hasonló sztorival kezdődik (hülye szomszéd, nincs kerítés, a kutya láncra van verve, sehogy nem lehet megoldani a problémát) és mindről kiderült, hogy kamu volt. Ezért gondoltam erről is azt, hogy megint ugyanaz a kérdező tette fel a kérdést sokadjára. Ha az ember több éve tag ezen az oldalon, akkor egy idő után már frusztrálóak tudnak lenni ezek.
45/45 A kérdező kommentje:
Èn nem vagyok régóta tag itt, fogalmam sincs milyen kérdések szoktak itt lenni. Sajnalom, hogy egyeseknek más szórakozás nem jut, csak hogy kamukerdeseket tesz fel. Az enyém nem az, teljesen valós a problémánk sajnos :( Viszont én n kifogásokat keresek, hanem a kiskutyamert állok ki. Lesz kerítés mindenkepp mostmar. Nem varok tovabb... Rendes tőled hogy valaszoltal, köszönöm szépen!!
2018. jún. 13. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!