A kutya láncon, kerítés nem lesz?
SZÖVEGÉRTÉS
A szomszéd nem engedi a keritést barmok.
HIába jöttök ezzel a láncos kutya baromsággal. Em tudom ti hol éltek kb mindenhol ez van. Bár itt egyesek mintha a MArsról csöppentek volna ide.
Ott ahol az oszlopai állnak, mellé a Te feledre tegyél másikakat, az már végülis a Te telked:D
Ja és legjobb lenne, ha nem drótkerítést húznál, hanem azokból a kerítéstartó betonoszlopokból csinálnád végig 0 rést hagyva.
Aztán belülről még le is deszkáznám és magas sövényt vagy tujákat ültetnék.
Tuti védelem, ha még csak át sem látnak.
Nekem is hasonló van, csak nem oszlopból hanem simán betonból a kerítés, 2méter magas, 40centi széles. Majd deszka és tuják.
Elől a kapu felőli oldalon meg megmászhatatlan kerítés van: forgó rudakból áll.
Beépített kamerarendszerem van, a szobában mindent látok, ami a telkemen történik.
A telek körbe van riasztózva, ha vki 5cm-es körzetbe jön a kerítéshez, szirénázik, mint állat, kutyák vonyítanak.
Mielőtt vki kérdezné, igen paranoid vagyok, kiskorom óta félek egyedül, bárhol. De így teljes biztonságban élek a házamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!