Kullancs a kutyában. Nem lehet kiszedni. Mégvárjuk míg kiesik?
Eléggé megszívta már magát, de teljesen be van furódva a kutya nyakába.
Nincs kiszedőcsipesz sem.
Reggel veszünk, de kitudja hogy addig benne lesz-e még.
Kerti kutyus, simán elmászik a dög miután kiesik.
Egyébként ilyenkor vinni kell rögtön állatorvoshoz vagy elég figyelni hogy jelentkezik-e valami nála?
Ha elviszem dokihoz, ő rögtön ad neki injekciót babézia ellen vagy még kell várni, hogy tünete legyen?
Oké, hogy meghúzom, de mi van ha az egy hólyag vagy egy szemölcs és mondjuk bevérzik a rángatástól???
Nem akarok nagyobb bajt csinálni.
Nem vettem ki.
Az öcsém is megnézte és szerinte is ez a valami a bőréből nő ki.
Valami hólyagszerű képződmény.
Teljesen össze van nőve a bőrével.
Sajnos a tövéről nincs fotóm, de tényleg úgy néz ki, hogy ez egy nagy dudor, ami meg van telve valamivel.
Vagy létezik, hogy egy kullancs ennyire összetud kapaszkodni a gazdatest bőrével?
Ráadásul van olyan, hogy a lábai is bent vannak a bőr alatt, mert ennek nincs egy darab lába sem???
Na jól van, vidd orvoshoz akkor hétfőn, ő majd megoldja.
A lábával vagy anélkül. Ennyi szerencsétlenkedés után, csak nem lesz baja hétfőig csórinak.
Milyen lábai???? Fentebb már azt írtátok a kérdezőnek, hogy csak a fejét fúrja a kutya bőrébe.Nem egy kullancsot szedtem ki az évek során a kutyából, percek alatt, nem dilemmáztam ezen az oldalon napokig. Szerencsétlenség a köbön.
Kérdező, a lábait én is akkor láttam mikor már kihúztam a kutyából. Nem integetnek neked. Hétfőn vidd orvoshoz, majd ő megoldja, ha eddig elvolt vele, el lesz hétfőig is. Ott majd el is mondják, mire figyelj ha mégis fertőzött kullancs lenne, s nem vérhólyag.
Na de, ha nincsenek lábai és úgy néz ki, hogy a bőréből nő ki a dudor...
Most így, hogy kezdjem el tépkedni neki??
Nyilván, ha biztos lennék abban, hogy kullancs, akkor nem teketóriáznék, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!