Donne kérdése:
Kutya bolha allergia, és egyéb tünetek kezelésére a frontline, vagy adventix termékek jobbak? Hatékony bolha-szúnyog-kullancs elleni szerek?
Figyelt kérdés
Előző kutyánknál is volt bolha allergia, ezért tudom, hogy neki a frontline cseppektől elmúlt.Mostani kutyánknál is frontlinet használtam, de kivörösödött a bőre, korpásodott, és kapdosott a kezem után, mintha rögtön marta volna a bőrét-...most néztem , hogy több fajta frontline is létezik, igazából mást lehet jobb lenne használni, kipróbálni..Forestobol csak a nyakörv létezik?2018. máj. 30. 16:04
1/5 anonim válasza:
Nálunk is van bolha allergia, a Foresto nyakörvtől még az ekcémás tünetei is elmúltak, nem vakarózik már, a bolha allergia pedig meg sem jelent azóta. Mi eddig ezzel tudtuk a leghatékonyabban elüldözni őket. Nem tudom van-e belőle csepp vagy más :/
2/5 anonim válasza:
Mi tablettát adunk nexgard spektrát illetve ezt egészítjük ki scalibor nyakörvvel(egyetlen ami szúnyogok ellen is ér valamit). Mi rengeteget vagyunk erdőben, ezért ez az elővigyázatosság. Eddig tökéletesen bevált.
3/5 anonim válasza:
Van egy mentett kutyám, aki kb. 6 hetesen került hozzám. Ő tele volt bolhákkal, és bolhaekcémás volt. Ezeket a cseppeket a kora miatt még nem lehetett használni rajta, így az állatorvos ajánlott egy Fypryst nevű spray-t. Nálunk nagyon bevált, gyönyörűen helyrehozta a kutya bőrét, szőrét, szóval bátran merem ajánlani.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok, szerettem volna linkelni is, csak véletlenül elküldtem hamarabb. Szóval ez lenne a spray:
5/5 anonim válasza:
Én az advantixot használom, nálunk is allergiás, de a doki mondta hogy nyakörvet is nyugodtan lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!