Kullancs a kutyában. Nem lehet kiszedni. Mégvárjuk míg kiesik?
Eléggé megszívta már magát, de teljesen be van furódva a kutya nyakába.
Nincs kiszedőcsipesz sem.
Reggel veszünk, de kitudja hogy addig benne lesz-e még.
Kerti kutyus, simán elmászik a dög miután kiesik.
Egyébként ilyenkor vinni kell rögtön állatorvoshoz vagy elég figyelni hogy jelentkezik-e valami nála?
Ha elviszem dokihoz, ő rögtön ad neki injekciót babézia ellen vagy még kell várni, hogy tünete legyen?
Ha kullancs, akkor bármennyire mélyen befurta magát, akkor is kellene, hogy lábak látszódjanak nem?
A család szerint nem látszik egy darab láb sem.
10 körül érek oda.
Kíváncsi vagyok nagyon.
Örülnék, ha nem az lenne, de én nem emlékszem hogy lett volna ott bármilyen szemölcs vagy akármi a kutyának.
Tényleg nincs sehol egy láb se, ráadásul nem úgy néz ki, mintha bele lenne furódva.
Inkább olyan, mintha a bőréb{l nőtt volna ki.
Tanácstalan vagyok.
Nem merek hozzányúlni csipesszel, mert félek, hogy ha nem kullancs akkor több kárt teszek, mintha hozzá sem nyúltam volna.
A hólyag viszont tényleg úgy fest, mint egy kullancs potroha.
Orvos nincs, csak hétfőn.
Azt olvastam hogy a kullancs 2-4 napig marad bent csak a gazdatestben.
Ha nem esik ki, akkor nem kullancs ugye?
Nyilván elviszem jovoheten orvoshoz, csak nyugtassatok meg, hogy nem tud annyira befúródni egy kullancs hogy eggyé váljon a bőrrel és a lábai sem látszanak.
😞
Itt vannak képek a lábaik is látszanak.
Köszi utolsó.
Én is nézegettem egyébként már az este a képeket neten, de tényleg mindenhol látszanak a lábak.
Töltenék fel ide képet, de nemtudom melyik képfeltöltőt kell itt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!