Szerintetek nagyjabol mekkora lesza kiskutyam?
Figyelt kérdés
Tehat, adott egy utcan talalt gyonyoru kiskutya, nem ismerem a szuleit, a fajtajat sem es a pontos szuletesi datumat sem. Mikor megkaptam nagyjabol 5-6 hetes lehetett, ekkor volt 3,64 kg. Most lett nagyjabol 4 honapos (a tejfogait is most kezdte el valtani) es jelenleg 9,5 kg korul mozog, viszont a marmagassaga nem tul nagy, nagyjabol 27 cm, a testhossza (a farka nelkul) pedig 44 cm. Par gazditol azt hallottam, hogy az O szinten keverek kutyusaik 6 honapos korukig olyanok voltak, mint egy tacskó keverek (amilyen jelenleg O is), aztan hirtelen megnottek es mar mindenre hasonlitanak, csak egy tacskora nem. A kerdesem tehat: talalkoztatok mar Ti is hasonlo novekedesu kutyussal? A neten mar ezerfele oldalt megneztem de ilyet egy helyen sem talaltam. Kilora megegyezik egy ennyi idos borderrel, viszont magassagban a border 2* ekkora. Szerintetek remenykedjek? Olyan zömökek is a lábai. Alapbol a dokik (eddig 3 latta) kb 15-25 kg koze saccoltak a felnottkori sulyat. Tudom, sokan fogjatok azt irni, hogy "majd meglatod 1 evesen!" meg a doki ezt es ezt mondta, de azert nagy kulonbseg van egy 15 es 25 kilos kutya kozott. Koszonom annak, aki valaszol es annak is, aki csak elolvasta! :)2018. máj. 16. 08:36
11/14 BullTerrierMánia válasza:
Megnéztem a képét, és azt kell mondjam, hogy elég ronda szegény kutyus:(
12/14 BullTerrierMánia válasza:
Ez minden, csak nem tacskó!
13/14 A kérdező kommentje:
#11 mas a szepsegrol alkotott velemenyunk. :)
2018. máj. 21. 17:31
14/14 A kérdező kommentje:
2018. máj. 21. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!