Kiskutyám megváltozott és nem értem a viselkedését?
Figyelt kérdés
Kb.egy hónapja a kiskutyám este 10 óra körül bebújik az ágy alá és valamikor éjszaka jön csak ki a helyére.Nem értem hogy miért csinálja ezt mert nagyon szeretjük és nagyon jó helye is van.Valami zavarhatja ,de mi?Nem veszek észre semmit ami miatt ezt csinálja,mi lehet az oka nem értem?2018. máj. 15. 12:40
1/6 anonim 

válasza:

Ha nem nyüszit vagy mutat szorongásra utaló jeleket szerintem semmi baja. Az enyém is olyan hogy télen kint feküdt a hóba most meg a melegbe az ólba alszik. Sőt van hogy a szakadó esőbe kifekszik mer ott érzi jól magát, pedig simán eltudna menni fedet helyre
2/6 A kérdező kommentje:
Figyeli hogy mikor veszem a kezembe a tv távkapcsolóját és spurizik az ágy alá és a parkettán alszik mikor nagyon jó helye van.Öregszik az öreglány?
2018. máj. 15. 15:32
3/6 anonim 

válasza:

Az is lehet hogy a kora miatt biztonságosabban érzi az ágy alatt
4/6 anonim 

válasza:

Nem kapott véletlenül a távirányítóval valakitől?
5/6 A kérdező kommentje:
nEM BÁNTJUK SEMMIVEL MERT NINCS IS MIÉRT,OLYAN ARANYOS CSAK MOSOLYOGVA LEHET RÁNÉZNI.EGY IGAZI CSALÁDTAG,MINDIG MELLETTEM VAN.
2018. máj. 16. 18:53
6/6 A kérdező kommentje:
Nagy butaságnak hiszem,ne nevessetek ki ezért.Akitől a házunkat megvettük nem régen meghalt.Hallottam már arról hogy a kutyák és a macskák megérzik idegen jelenlétét.Visszajár a lelke a bácsinak,mert egy pontra kezd figyelni és spuri az ágy alá.
2018. máj. 16. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!