Kissé megváltozott a kutyám. Mi lehet a baj?
Keverék kutyus, 4 éves. A folyosón van a helye, nincs elhanyagolva. Tegnap délután felvakkantott (ami félig egy kis vonyítás és egy ugatás ötvözete volt), rögtön megnéztem, mi történhetett. Kicsit furcsa volt, mert mindig két lábra áll, de most épphogy megemelkedett és visszaült. Még tegnap megnéztem kint az udvaron is, de nem hiszem, hogy a lábával lenne valami, mert rohangált -ahogy szokott és meg is néztem a lábait. Végigtapogattam a hasát is és az egész testét, sehol nem volt kemény, vagy furcsa, nem is jelezte, hogy fájna neki.
Ma reggel ugyanez volt, kicsit olyan, mintha depressziós lenne (egyszer volt hasonló, de akkor fél nap alatt elmúlt). Nagyon bújik. Ezt is szokta csinálni, odajön és ráül a lábamra, hogy simogassam, de tegnap és ma sokkal jobban.
Talán lehet székrekedése, mert reggel kicsit kevesebbet és mintha nehezebben ürített volna.
Tudnátok tanácsot adni, mi lehet vele? Nagyon aggaszt, csak gondoltam megkérdezem, mielőtt orvoshoz viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!