Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyum legyen?

Milyen kutyum legyen?

Figyelt kérdés

Hello!

Egy 11 éves laza kis csaj vagyok.Szeretem a kicsikutyákat.Öleb is jó lesz csak ne legyen keverék szerintetek melyik illene hozzám?

Ha írtatok köszi a választ.

2010. jún. 14. 16:40
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

De én nem azt kérdeztem hogy kell-e nekem mik vagytok ti az anyáim?Mi?Hanem azt kérdeztem hoyg milyen fajta illik?

Ja és ezelőtt mér volt egy SAJÁT Német juhászom ja és egyedül csináltam vele mindent mi vel az enyém volt csak amikor kint játszottunk akkor lenyelt egy méhet és meghalt.Egy állatorvos volt a szomszédunk gyorsan átvittem de mire át értünk szegény meghalt.

2010. jún. 14. 17:42
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Már keverék nem is jó neked? A keverékek is ugyanolyanok mint bármelyik más kutya, sőt néha még jobb is. Amúgy nem akarok köcsög lenni, de én sem ajánlanám a kutyát. Most azt mondod, hogy "úgyis foglalkoznék vele, stb.." de pár hónap múlva úgyis ráunnál. A szomszédunkban volt két lány ők is 10-11 évesek voltak és annyira akartak kutyát "mert ők majd foglalkoznak vele" kaptak is és rá 3-4 hónapra a kutya ki volt kötve. Aztán pár évvel később el kellett adni a kutyát, mert begolyózott.

Utána lett egy Vizslájuk és csak addig foglalkoztak vele ameddig kicsi volt, de ugyanez volt a macskákkal. Később a Vizslát is csak ütötték, rugdosták. Szerencsére elköltözött a 2 lány és jó kezekbe került a Vizsla. Ők nem foglalkoztak vele egyáltalán. Egész nap ki volt kötve a napra, meleg vízzel, kaja nélkül, társaság nélkül.

Veled is valószínűleg ez lenne. Kicsi vagy még. Talán pár év múlva, még úgysem tudod mi a felelősség. Talán egy hörcsögöt. Bár azt takarítani kell...

2010. jún. 14. 17:44
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Te hü.lyegyerek!!! Talán te még nem tudod, de tanácsot kértél!! Ez a többség véleménye és ezek után azt se hinnénk el ha te egy kutya lennél....Eső után köpönyeg? Remélem anyádék is a mi véleményünket osztják, vagy nagy ívben leszarnak és inkább adnak valami fifikét csak kussolj....

:D:D:D:D

2010. jún. 14. 17:47
 24/44 anonim ***** válasza:
Hát te sem vagy 100-as már bocs. Az a német juhász is csak plüss volt szerintem. :D Arról meg ne is beszéljünk, hogy miért beszélsz így a felnőtt, nálad sokkal okosabb emberekkel. 11 évesen te nekem ne pattogj! Ilyen hozzá állással ne akarjál kutyát. Nem tudsz róla gondoskodni és az állítólagos német juhászodat biztos hogy nem te gondoztad egyedül. Ha a szüleid gondozzák tovább amikor te már megunod (mert meg fogod unni) akkor oké. De amúgy én is csak a plüssöket tudom neked javasolni.
2010. jún. 14. 18:10
 25/44 anonim ***** válasza:
A legutolsó hozzászolásod alapján nem kutyát adnék neked hanem egy fal adja másikat,neked nem való kutya.valószínű azért kell kutya mert barátnőd is akpott egy cuki táska kutyát... az ilyen emberek miatt van sok kobór kutya...
2010. jún. 14. 18:16
 26/44 anonim ***** válasza:

Német juhász,Husky,Skót juhász,Agár,Foxi,komondor.

Vagy ha nagy kutyát akarsz vegyél Bernáthegyit.

De ha kicsit és törődésre vágyót:csivava.

Vagy ha tarkát ajánlom nagy a Beaglet.Vagy tacskó.Esetleg Pumi vagy puli esetleg még magyar vizsla.

Ezeket ajánlom.

2010. jún. 14. 18:21
 27/44 anonim ***** válasza:

Folytatom.

És nekem bejön az angol cooker spániel.

[link]

[link]

[link] /angol_cocker_spaniel.jpg

2010. jún. 14. 18:26
 28/44 anonim ***** válasza:

Ja és még a labrador:

[link]

2010. jún. 14. 18:33
 29/44 anonim ***** válasza:
Staffis válaszoló! Yorkiból nincs kétféle szőrváltozat! Egyféle van, amit de drótszőrűnek mondtál annak egyszerűen csak még nem nőtt meg a szőre vagy levágták! Ne írjál ha ilyen téves tanácsokat adsz!
2010. jún. 14. 18:39
 30/44 anonim ***** válasza:

szia

Neked egyáltalán nem való kutya, se most sem máskor, mert szinte látlak a szemem előtt, hogy egy szőke, hisztis, kicsi vagy. Bocs. XD

Amugy egy ilyen ember mellett, mint te, minden kutya megvadul.

Kár irni a fajtákat, mert hogy egyel sem fog foglalkozni, az biztos.

Főleg meg hogy a kis kutyákkal több a gond. Hideg, stb.

Én szerintem irány az msn, pasizz, vásárolj, csak ne kutyázz.!!!!

Bocsánat, a negatív megállapításokért, de sajnos te ilyen vagy, akkor nem tehetsz róla. Bizonyíts, ha télleg ebet szeretnél.

Szakadó esőben menj ki az utcára, kelj fel korán.

Én is csak 12 éves vagyok, nem több, de mivel én fiu vagyok, meg nem ilyen " laza" típus, mindjárt más a helyzet.

Nekem annyi a könnyebb, hogy a szüleim tenyésztik a staffikat, meg a bullterriereket.

és én is mindjárt belegondolva, elég nehéz a kutyatartás.

És a kétheti converse cipőtöl, meg a drága toppokról igencsak le kéne mondani.

12/f

2010. jún. 14. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!