Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyum legyen?

Milyen kutyum legyen?

Figyelt kérdés

Hello!

Egy 11 éves laza kis csaj vagyok.Szeretem a kicsikutyákat.Öleb is jó lesz csak ne legyen keverék szerintetek melyik illene hozzám?

Ha írtatok köszi a választ.

2010. jún. 14. 16:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Szerintem te felelőtlen vagy, mert egy kutya jövendőbeli gazdija nem a lazasággal jön. Tehát ha "kutyu" kell, akkor plüss vagy műanyag legyen, de ha kutyát akarsz, akkor előbb húzzál el szépen egy állatorvoshoz és kérd meg hogy tájékoztasson, hogy mivel jár ez. Ha ezek után is akarsz kutyát, akkor menj szépen egy menhelyre, ott találsz magadnak hálás ki ebet. Nem javaslom, hogy a szaporítók tárcáját tömd ki. Döntsd el, hogy Egy játékszerre van szükséged vagy egy élőlényre!!!!

Peace all!!!

2010. jún. 14. 16:57
 12/44 anonim ***** válasza:
Én is így voltam.. nemtudtam eldönteni milyet akarok...
2010. jún. 14. 17:02
 13/44 anonim ***** válasza:

igen ezzel az uccsó kommenttel én is egyetértek. te fogod majd etetni? te fogod orvoshoz vinni ha neadjisten valami baja lesz? elviszed minden nap legalább 2szer sétálni? vagy egyszerűbb bezárni valahova vagy láncra verni?! :S a tescoban lehet kapni nagyon aranyos robotkutyákat. azon gyakorolhatsz. amikor én 11 voltam akkor engem is csak addig érdekeltek a dolgok, kutyák,macskák stb-k amig megkaptam aztán utána szartam rájuk....

már szerencsére jópár éve nem ilyen vagyok.

2010. jún. 14. 17:04
 14/44 anonim ***** válasza:
ja és egy keverék "kutyu"-t is lehet ugyanúgy szeretni mint egy fajtatisztát. nekem eddig szinte csak keverék kutyáim voltak. ennyi
2010. jún. 14. 17:04
 15/44 anonim ***** válasza:
figyu, ha unatkozol, akkor gyere falat meg aljzatbetont vésni. Még van egy pár fura fazon itt, aki nagyon nem bír magával.
2010. jún. 14. 17:10
 16/44 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Én is 11 évesen kaptam az első kutyámat (aki most is itt ül az ölemben :D). Törzskönyvezett havanese szuka. Az első 2 hónapban szenvedtem, de nagyon. 2 óránként vittem sétálni éjjel is. Én etettem, itattam. Én vittem orvoshoz és én is fizettem ki az összes oltását. Az a 2 hónap életem legrosszabb 2 hónapja volt. Utána a dolgok egyre könnyebbek lettek. Most már örülök hogy nem adtam fel és küzdöttem hogy mindent megtanuljon de szerintem te még nagyon felelőtlen vagy egy kutyához. Az írásod alapján nem vagy egy otthon ülős típus, pedig amíg a kutya kicsi esélyed nem lesz úgy elmenni a barátokkal "lógni" hogy a kutyának azzal nem teszel rosszat. Szerintem várjál vele min. 1 évet. De a 2 jobb lenne.
2010. jún. 14. 17:19
 17/44 anonim ***** válasza:

Megharapott a kutya és másnap elpusztult?Az igen mi van benned cián?

Viccet félre téve 11 évesen sz@rt sem tudsz a felelősségről.Vegyél inkább játék kutyát.Nem egy élő állattal kell villogni a haverok előtt.Aztán meg belerúgni mert nem azt csinálja amit te elképzelsz.Menjél már!Kutyát neked?:D:D:D

2010. jún. 14. 17:19
 18/44 anonim ***** válasza:

kutyu?

Ha ha ha!:D

Majd ha a kutyut kutyának írod akkor talán!!!!!!!

2010. jún. 14. 17:21
 19/44 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag lófa.szt a seggedbe, nem kutyát neked.....
2010. jún. 14. 17:26
 20/44 timido ***** válasza:

hát ha tőlem függne a kutyád, akkor nem kapnál.

Ne haragudj, de a kutya az felelősség, és valljuk be, te még magadról sem tudsz gondoskodni.

Épp hogy lepottyant a tojáshéj a fenekedről.

Ráér a kutya később, amikor ÖNÁLLÓAN gondoskodsz róla, eteted, itatod, sétáltatod, ha valami baj van, akkor nem pánikolsz be, hanem elviszed az állatorvoshoz.

Emlékszem milyen voltam 11 éves koromban, és mint ahogy előttem mondta, én is addig törődtem vele, amíg kicsi volt, és új. Szerencsémre nem én kértem a kutyát, hanem a családban döntöttek úgy a szülök.

2010. jún. 14. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!