Milyen kutyum legyen?
Hello!
Egy 11 éves laza kis csaj vagyok.Szeretem a kicsikutyákat.Öleb is jó lesz csak ne legyen keverék szerintetek melyik illene hozzám?
Ha írtatok köszi a választ.

ezt én sem értem hogy mi köze van ahoz hogy laza vagy-e hogy milyen kutyát akarsz... :S
nézz körül a kutyás könyvekben vagy mittomén, de hülyeség ilyet itt kérdezni, nem biztos hogy egyezik az izlésünk.

Én 13 éves vagyok, és én is "laza kiscsaj" ...ahogy irtad :)
Nekem egy keverékem van. Meg egy staffordshire terrierem :)... hozzám azt mondják, hogy illik mindkettő. Szerintem nézz szét a staffik között
www.amstaffrescue.com
Vagy ha öleb kell, akkor a mopsz, azok strapabíró jószágok XD , és szerintem aranyosak. Míg megnem láttam egyett, addig csúnyának tartottam őket. Vagy a yorki :)
[link] (mopsz)
[link] (yorki, simaszőrű)
[link] (yorki, drótszőrű)

Előző komizó: Nem biztos hogy az a drótszőrű változata, de van kétféle, nekem a simaszőrű tetszik.
A mi menhelyünkön nevelőszülőknél vannak a kutyák, egészségesen, kiegyensúlyozott életmóddal adjuk örökbe őket, és nem betegen. Lelkileg és fizikailag egészségesen :)
http.//pacsikutya.hu
Am egyetértek azokkal, akik azt irták, hogy mi köze mindehhez, hogy milyen vagy,.. van egy mondás, bármilyen kutyát is választasz majd:
"Olyan a kutya, mint a gazdája!"
Szóval, akármilyen kutyád lesz... hozzád fog hasonlitani ;) csak ennyit akartam...

A személyiségedtőll függ,de mivel 11 éves vagy ,inbkább egy kistestű kutyát ajánlok neked. Chihuahua-t semmikép ne válassz.Bolognese,Ausztál selymesszőrű terrier,Bedlington terrier,Bichon frise,Brüsszeli griffon,Cavarlier King Charles spániel,Lhasa apso,Mopsz,Schnauzer törpe,Skye terrier,Tibeti spániel,Yorkshire terrier,ezek közülnézelődj
De a kutya nem csak játék,foglalkozni kell vele,ezt ne felejtsd el mielőtt kutyulit veszel,vagy kérsz.

Még valami:
[link] (rossul irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!