Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyum legyen?

Milyen kutyum legyen?

Figyelt kérdés

Hello!

Egy 11 éves laza kis csaj vagyok.Szeretem a kicsikutyákat.Öleb is jó lesz csak ne legyen keverék szerintetek melyik illene hozzám?

Ha írtatok köszi a választ.

2010. jún. 14. 16:40
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Mi köze a kutyának ahoz hogy laza e vagy? na mindegy.. menj el egy menhelyre és kérj fajtiszta kutyát hogy mutassák meg neked milyenek vannak és válassz egyet.
2010. jún. 14. 16:45
 2/44 A kérdező kommentje:
Igen igen erre én is gondoltam de az a baj a szomszédom is egy kicsi yorkshirt hozott haza a menhelyről teljesen egészségesen és amikor haza értek átmászott a kutya a kertbe én kint játszottam ő meg megharapott.Ja és más napra elpusztult.
2010. jún. 14. 16:47
 3/44 anonim ***** válasza:

ezt én sem értem hogy mi köze van ahoz hogy laza vagy-e hogy milyen kutyát akarsz... :S

nézz körül a kutyás könyvekben vagy mittomén, de hülyeség ilyet itt kérdezni, nem biztos hogy egyezik az izlésünk.

2010. jún. 14. 16:47
 4/44 anonim ***** válasza:

Én 13 éves vagyok, és én is "laza kiscsaj" ...ahogy irtad :)

Nekem egy keverékem van. Meg egy staffordshire terrierem :)... hozzám azt mondják, hogy illik mindkettő. Szerintem nézz szét a staffik között

www.amstaffrescue.com

[link]

[link]

Vagy ha öleb kell, akkor a mopsz, azok strapabíró jószágok XD , és szerintem aranyosak. Míg megnem láttam egyett, addig csúnyának tartottam őket. Vagy a yorki :)

[link] (mopsz)

[link] (yorki, simaszőrű)

[link] (yorki, drótszőrű)

2010. jún. 14. 16:49
 5/44 anonim válasza:
sztem mopsz:D olyan arik :D:D
2010. jún. 14. 16:53
 6/44 anonim ***** válasza:

Előző komizó: Nem biztos hogy az a drótszőrű változata, de van kétféle, nekem a simaszőrű tetszik.

A mi menhelyünkön nevelőszülőknél vannak a kutyák, egészségesen, kiegyensúlyozott életmóddal adjuk örökbe őket, és nem betegen. Lelkileg és fizikailag egészségesen :)

http.//pacsikutya.hu

Am egyetértek azokkal, akik azt irták, hogy mi köze mindehhez, hogy milyen vagy,.. van egy mondás, bármilyen kutyát is választasz majd:

"Olyan a kutya, mint a gazdája!"

Szóval, akármilyen kutyád lesz... hozzád fog hasonlitani ;) csak ennyit akartam...

2010. jún. 14. 16:53
 7/44 anonim ***** válasza:
bocs előző előtti komizó...
2010. jún. 14. 16:54
 8/44 anonim ***** válasza:

A személyiségedtőll függ,de mivel 11 éves vagy ,inbkább egy kistestű kutyát ajánlok neked. Chihuahua-t semmikép ne válassz.Bolognese,Ausztál selymesszőrű terrier,Bedlington terrier,Bichon frise,Brüsszeli griffon,Cavarlier King Charles spániel,Lhasa apso,Mopsz,Schnauzer törpe,Skye terrier,Tibeti spániel,Yorkshire terrier,ezek közülnézelődj

De a kutya nem csak játék,foglalkozni kell vele,ezt ne felejtsd el mielőtt kutyulit veszel,vagy kérsz.

2010. jún. 14. 16:54
 9/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem minden kutyus tetszik de nem tudom eldönteni milyen legyen mert mindegyik olyan arika.
2010. jún. 14. 16:55
 10/44 anonim ***** válasza:

Még valami:

[link] (rossul irtam)

2010. jún. 14. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!