Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyák félelmetesek...

Milyen kutyák félelmetesek kinézetre?

Figyelt kérdés
Mely kutyák félellmetesek? Határozott fellépésük van, az emberek tartanak tőle, erőteljesen néznek ki? Doberman, rottweiler, német dog és még?
2010. jún. 14. 15:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

uszkártól én is félnékxD

meg atacskóktól és a kis korcsoktól

meg szobakutyáktól, nagy apofájuk ezeknek a dog féle kutyusok meg aztán imádnivalóük én azoktol nem félek:D

akkor már inkább egy mudi féle

2010. jún. 19. 01:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem Bordeaux-i dogom van, a környezetünkben élők általában félnek tőle. Pedig egy nagyon édes, gyönyörű, ragaszkodó kutyus :)
2010. jún. 19. 07:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát aki fél a kutyától annak mind1.

Azért az vicces hogy én a Magyar Vizsimmel sétálok és van aki nagy ívbe kikerül. Pedig nem tudom van e náluk emberbarátibb.... :)

Bár ő is tudja ki a rossz ember... aki nem szimpi azt megmorogja persze ilyenkor rászólok csak akkor kell neki bármit is tenni ha én adom ki a parancsot. Ilyen remélem sose fog előfordulni.

Am sztem az emberek félnek a Nj-tól a dogoktól, boxer, pitbull, amstaff és a hasonló kutyáktól, bár ha jól vannak nevelve mind édes, de aki nem ért hozzá vagy nem a gazdán nem látja hogy ura a helyzetnek akkor persze hogy félnek. De valakinek elég ha nagyobb mint egy macska... :)

2010. júl. 1. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!