Honan tudjuk ha egy hörcsög örekszik? ugy értem kinézetre változik?
öreGszik
Ne haragudj, tudom, hogy nem válasz, de ez annyira alapvető hiba, hogy muszáj kijavítanom. Nem kritizálni akarlak, neked akarok jót: tapasztalatom szerint az embert komolyabban veszik, ha helyesen ír. Azért ejtjük k-nak, mert az sz zöngétleníti.
És nem, nem minden lében kanál nyelvtantanár vagyok, csak egy 18 éves srác, akit az ilyenek zavarnak.
Ha már itt tartunk,akkor a HoNNan, az két N :)
Egyébként kinézetre nem nagyon változik meg, inkább onnan veheted észre, ha egy hörcsög öreGszik,hogy már nem rohangál annyit, nem olyan aktív.
Az úgy pedig hosszú ú :D
Egyrészt a hörcsög mindig öregszik, másrészt miután az élettartamuk 2, maximum 3 év, olyan idősen már biztos hogy öregek. Szóval egyszerűen a korából tudhatod. Amúgy nem szoktak őszülni, meg nem hullik ki a foguk, szóval ilyesmi jelei nincsenek. Ha beteg lesz (a korrak jár egy-két kórság), akkor az meglátszódhat rajta, de nem törvényszerű, hogy baja lesz csak azért, mert öregecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!