én nagy kutyától nem tartok, soha nem volt még velük problámám,ha morogtak elsőre akkor sem. De tartok a zsebcirkálóktól egy csomó kis vakarcs harapott már meg.
2010. jún. 14. 15:33
3/23 anonim válasza:
yorki...pláne, ha támad...legalábbis volt, aki feljelentést tett itt egy pár utcával arrébb, mert megtámadta egy yorki :D
2010. jún. 14. 15:34
4/23 anonim válasza:
nekünk is van kutyánk
szerintem egy nagytestű mindeképp félelmetesebb egy családiháznál, mint egy apró tacskó/yorki stb...
2010. jún. 14. 15:37
5/23 A kérdező kommentje:
komolyan? :D De, arra könnyű rálépni... :P
2010. jún. 14. 15:38
6/23 anonim válasza:
Nekem rottweilerem van. Így nekem ő nem annyira félelmetes :) Nekem azokon kívül amiket leírtál még a bulldogok, staffordshire terrier, boxer, masztiff, argentín dog, cane corso,moszkvai őr stb :)
2010. jún. 14. 15:40
7/23 Akiteki válasza:
Én semmilyen kutyától nem félek.
De az utcában nálunk félnek a huskytól is, mert olyan "farkasos" :)))
2010. jún. 14. 15:43
8/23 anonim válasza:
Szerintem félelmetes még a német dog, komondor is (nekünk az van, de sétáltatásnál az emberek mindig megnézik, hogy 'huhh, mekkora kutya!':D), a roti, de egyébkénr én is jobban félek a kis agyontenyésztett kutyáktól, némelyik olyan idegbeteg:S
2010. jún. 14. 15:45
9/23 anonim válasza:
Hogy melyikek félelmetesek, azt kb leírták előttem, de én pl pont a bull/boxer/masztiff/dog stb típusú logós pofákat egyáltalán nem látom annak. Az ergetin dog nekem félelmetes, és pl a staff félék is, de azoktól csak fehérben félek :)
És nekem a leginkább egy kuvasz/komondor/káj jellegűek félelmetesek.
AMúgy pont tegnap támadott meg egy Yorki, na akkor magamtól féltem, hogy kettéharapom de rögtön.
2010. jún. 14. 15:49
10/23 anonim válasza:
szia!%
nekem bullmasztiffom van. édestündér!
de azt hozzáteszem hogy mikor megyek vele sétálni nagyon nagy körben kerülnek ki:) volt hogy átmentek a másik oldalra.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!