Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyák félelmetesek...

Milyen kutyák félelmetesek kinézetre?

Figyelt kérdés
Mely kutyák félellmetesek? Határozott fellépésük van, az emberek tartanak tőle, erőteljesen néznek ki? Doberman, rottweiler, német dog és még?
2010. jún. 14. 15:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
A vicsorgók.
2010. jún. 14. 15:31
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
én nagy kutyától nem tartok, soha nem volt még velük problámám,ha morogtak elsőre akkor sem. De tartok a zsebcirkálóktól egy csomó kis vakarcs harapott már meg.
2010. jún. 14. 15:33
 3/23 anonim ***** válasza:
yorki...pláne, ha támad...legalábbis volt, aki feljelentést tett itt egy pár utcával arrébb, mert megtámadta egy yorki :D
2010. jún. 14. 15:34
 4/23 anonim válasza:
50%

nekünk is van kutyánk

szerintem egy nagytestű mindeképp félelmetesebb egy családiháznál, mint egy apró tacskó/yorki stb...

2010. jún. 14. 15:37
 5/23 A kérdező kommentje:
komolyan? :D De, arra könnyű rálépni... :P
2010. jún. 14. 15:38
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rottweilerem van. Így nekem ő nem annyira félelmetes :) Nekem azokon kívül amiket leírtál még a bulldogok, staffordshire terrier, boxer, masztiff, argentín dog, cane corso,moszkvai őr stb :)
2010. jún. 14. 15:40
 7/23 Akiteki ***** válasza:
69%

Én semmilyen kutyától nem félek.

De az utcában nálunk félnek a huskytól is, mert olyan "farkasos" :)))

2010. jún. 14. 15:43
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem félelmetes még a német dog, komondor is (nekünk az van, de sétáltatásnál az emberek mindig megnézik, hogy 'huhh, mekkora kutya!':D), a roti, de egyébkénr én is jobban félek a kis agyontenyésztett kutyáktól, némelyik olyan idegbeteg:S
2010. jún. 14. 15:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Hogy melyikek félelmetesek, azt kb leírták előttem, de én pl pont a bull/boxer/masztiff/dog stb típusú logós pofákat egyáltalán nem látom annak. Az ergetin dog nekem félelmetes, és pl a staff félék is, de azoktól csak fehérben félek :)

És nekem a leginkább egy kuvasz/komondor/káj jellegűek félelmetesek.

AMúgy pont tegnap támadott meg egy Yorki, na akkor magamtól féltem, hogy kettéharapom de rögtön.

2010. jún. 14. 15:49
 10/23 anonim ***** válasza:

szia!%

nekem bullmasztiffom van. édestündér!

de azt hozzáteszem hogy mikor megyek vele sétálni nagyon nagy körben kerülnek ki:) volt hogy átmentek a másik oldalra.)

2010. jún. 14. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!