Ha az anyának már láthatóan teher a kölykök akor hogy kell elkezdeni leválasztani őket?
Figyelt kérdés
4 hetesek múltak, szépen eszik a tápot de az anyjukat még igénylik.2018. máj. 12. 01:49
11/15 A kérdező kommentje:
9, hogy legyen mit kerdezni a magadfajta kötekedőnek. 10, köszi a választ, de így csak pillanatokig tudnak szopni, kétlem hogy így megy valami a szájukba. Mellesleg ilyenkor anyuka fogja magát és lerugdalja magárol a kölyköket :(
2018. máj. 13. 19:08
12/15 anonim válasza:
Akkor 2-3 óránként beparancsolod a szukát, hogy szoptasson. Minden nap, napközben is. Ha kellett ez a szaporítás, játszadozás az életekkel felelőtlenül, akkor csináld meg. És már meg ne sértődj, de interneted van, időd van, lehetőséged van tanulni erről, csak intelligenciád nincs hozzá.
13/15 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, ahhoz sem kell sok intelligencia, hogy bármiféle háttérinfó nélkül itélkezz. Másrészt meg nem értem a nagyképű válaszod, hiszen éppen azért kérdeztem, hogy tájékozódjak. És igen, lefektetem a szukát hogy tudjanak szopni a kicsit, de épp arra irányult a kérdés, hogy MEDDIG. Szóval nem igazán értem, hogy miért kell itt szapulni ismeretlen embereket úgy, hogy lofszt nem tudsz, mi miért történt!
2018. máj. 13. 23:34
14/15 anonim válasza:
Igen, gondolom most jön a válasz, hogy véletlen volt, kiszökött, beszökött, csak egyszer fordult elő, nem lesz több ilyen, meg még te is gyerek vagy, vemhesen taltad, stb.
15/15 A kérdező kommentje:
Bármit mondanék, megcáfolnád mert annyira intelligens vagy :) Meg egyébként is, abszolute semmi közöd nincs hozzá
2018. máj. 14. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!