Hány hetes kutyust lehet leválasztani?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak szeretnénk egy kölyök kutyust (beagle-t), csak azt nem tudom hány hetes esetleg hónapos kutyust lehet elszakítani az anyukájától?
Előre is köszönöm!
2009. jan. 7. 08:05
1/8 anonim válasza:
6-8 hetes korában lehet elvenni a kutyusokat az anyukájuktól.
2/8 anonim válasza:
van,aki odaadja 6 hetesen,én várnék 8ig.
3/8 anonim válasza:
Ne vegyél olyan helyről kutyát, ahol 6 hetesen odaadják! Normális tenyésztő 8 hetes kor alatt nem ad el kiskutyát. Addig az anyja mellett van a helye!
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 7. 15:59
5/8 anonim válasza:
Ne vegyél olyan embertől kutyát, amelyik 6 hét alatt adja!
Sajnos mi is úgy vettük, beagle kutyánkat, de kicsit még mindig olyan bújós, anya hiányolós!
8-9 hét a min.
Remélem tudtam segíteni!
6/8 anonim válasza:
Csak helyeselni tudok az előttm szólókhoz! Kérd el a kicsik születési nyilatkozatát,mert ha fajtatiszta beagle-t szeretnél, akkor a tenyésztőnek ki kell állítania egy ilyen okmányt!
7/8 anonim válasza:
meglehet beszélni a tenyésztővel,hogy minél később ami azt jelenti,hogy ha tartja neked 8hetes korig,de viszont akkor az oltást a kombináltat tutira felszámolja neked,szerintem az bele fér
8/8 anonim válasza:
8 hetes kortól a legjobb!
De ajánlanám, hogy vegyenek sok sok könyvet, hogy minnél többet tudjanak meg a kutya neveléséről!!! Nagyon sok hasznos információt tartalmaznak!!!! Ez kötelező kuytavásárlás előtt, mert a kutya egy órási nagy felelősség!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!