Cicvarek kérdése:
Mennyi idősen lehet leválasztani a kölyök kutyákat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 23:46
2/9 anonim válasza:
Legkorábban 8 hetesen szabad, addigra tanulja meg azokat a dolgokat amiket meg kell tanulnia, korábbi elválasztás esetén ezeket nehézkes pótolni. (És ha emlékeim nem csalnak a korábbi elválasztást büntetik)
3/9 anonim válasza:
ezt a törvény szabályozza szóval nem opcionális... 8 hetes kor a legkorábban.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat már annyi időt halottam de a 8 hét az igazi :)
2013. máj. 22. 03:27
5/9 anonim válasza:
korábban 6 hét volt, most a törvény szerint 8 hónap
6/9 anonim válasza:
Előző, kicsit elírtad, nem nyolc hónap, hanem nyolc hét :)
7/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezzel védik a kis kutyákat :)
2013. máj. 22. 11:29
8/9 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert volt a kis kutyámnak egy komolyabb műtétje és nem lehet visszatenni az anyához ne hogy megnyomja de 7 és fél hetes akkor akkora baj nem lesz, sajna ez muszáj leválasztás volt így is csak 30%-t adtak hogy sikeres volt de ha az anya kutya játékból megnyomja akkor a a százaléka egyre kevesebb lenne a sikerre
2013. máj. 22. 11:36
9/9 anonim válasza:
igen, elírtam, 8 hetet akartam hónap helyett, csak elgondolkodtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!