Mi a véleményetek az MKSZ-ről (Magyar Kutyások Szövetsége)?
Életem első tenyészszemléjén voltam a kutyámmal és ráírták a törzskönyvére, hogy nem tenyészthető, mert ollós a harapása. Na most az van, hogy a kutya egészséges és a bírálat nem volt korrekt, mert mással is megnézettem. J. A. volt a küllembíró. Arra tippelek, hogy az volt a gond, hogy nem ismert és nem vagyok hivatásos tenyésztő, ezért leírta a kutyát, mert akiket ismert, azoknak mind szó nélkül jókat írt és közel se voltak olyan jók, mint az enyém.
Az a véleményem, hogy ezek a szemlék pofára mennek, igazságtalanok, nem a kutyáról szólnak, hanem hogy ki a haver és ki keni meg a bírót. Sajnos nekem nagyon rossz tapasztalatom volt most, lehet, hogy csak ez az ember ilyen nem tudom. Igazából már az egész tenyészszemle nem érdekel, csak azért nem hagyom annyiban, mert ezt a hozzáállást nem fogadom el. Nektek volt már hasonló tapasztalatotok tenyészszemleén, vagy kiállításon? Én már írtam egy fellebbezést a MEOE-nak és kapcsolatba léptem több szakértővel. Főleg azokra a véleményekre vagyok kíváncsi, akiknek volt már rossz tapasztalata az MKSZ-el és aki tudja miről beszélek.
:)
Ezt benézted, egy pártfogód sincs. Én írtam elsőnek h rossz a harapása a kép után és soha nem is voltam MKSZ programon. Ez van, fájni fog még neked az igazság, meg a fellebbezés végeredménye is egy szar kutyával.
Ilyen az élet.
Hát nem vagytok nagy szakértők az biztos. Tudjátok sokan velem értenek egyet, hogy pénzt kellett volna kennem, mert nem ismernek, vagy felvezetőt hívnom, az ollós harapás nem kizáró ok egyébként, de az enyémnek nincs az. Én nem fogok megkenni senkit, mert a fair play híve vagyok. Egyébként most mondták, hogy a pécsi kiállításon a bullmasztiffnak ollós harapása volt, megjegyezték, mint hiba, de attól még kiváló minősítést kapott a kutya. Na? Ilyenkor mi van? Ez van sajnálom. A kommentem meg azért volt durvább, mert volt 1-2 flegma bunkó beszólás. A véleményt el lehet ám normálisan is mondani, nem kell ilyen módon parasztnak lenni, ahogy 1-2 ember tette most itt és azért válaszoltam én is úgy, mert muszáj volt lesüllyednem az illető(k) szintjére.
Nevetséges volt az első válasz az utolsó kommentemre, a szar, meg a hulladék gondolom a tiéd, az enyém biztos nem, mert tudod nem én vadásztam szukára a kutyámmal, hanem engem találtak meg, hogy mindenképp akarják őt, mert lepipálta kinézetben és mindenhogy az eddigi kanokat. Ezért mentem tenyészszemlére, hogy hivatalos lehessen a pároztatás majd és az alom. Különben meg én nem azért tartok kutyát, hogy abból éljek, hogy elletem meg dugatom, aztán több százezerért eladom a kölyköket. Azért van mellettem, mert szeretem és nem tárgyként kezelem, mint itt sokan a tenéysztők közül. Elképesztő mik vannak! Bunda, korrupció, egymást védik, fikáznak. A normálisabbakal persze megbeszéljük és átlátjuk a játszmákat. Maximum a te kutyád szar és ha ilyeneket írsz, akkor valószínűleg elég primitív ember vagy. Mindenki más, aki normálisan tudott válaszolni, annak köszönöm a véleményét. Nem azzal van a baj, hogy egy véleményen volt valaki a bíróval, hanem amilyen stílusban írt, és a bíróval is legfőképp ez volt a gondom. Ezért tart itt ez az ország is, mert túl sok ilyen ember van.
Többet nem nézem meg ezeket a hozzászólásokat, mert részemről lezártnak tekintem a buta dolgokat és nem idegesítem magam egy alacsony IQ szinten megragadt ember hozzászólásaival.
Tisztelt Uram!
Véletlenül találtam erre az oldalra és tapasztaltam, hogy ugyan jelentős ideje, de NÉVTELENÜL sértegeti az Országos Terrier Klub tenyésszemléjén bíráló bírót. Ön a saját nevét kitakarja, a bírálati lapon viszont jól olvasható a bíró neve és ott a klub pecsétje is. Miután én vagyok a köztiszteletben álló 1987-ben alakult klub elnöke, visszautasítom utalgatását a "kenésre". A Magyar Kutyások Szövetségében működő egyesületekben ez ugyanis nem szokás. Tisztelettel: Dr.Pozsonyi Anikó ügyvéd az OTK elnöke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!