Meg lehet tanítani csibészelni egy olyan kutyát akit nem érdekelnek a játéktárgyak és más emberekkel való játék?
Azonban nem félős, csak egyszerűen igen, egyértelműen ha arról lenne szó akkor bátran megvédene és nem is akarom hogy megváltozzon. Egyszer találkoztunk az egyik legjobbnak tartott kutyaiskola kiképzőjével aki kétszer meglóbálta előtte a rongyot majd mikor a kutyám értetlenül nézett rá akkor közölte hogy reménytelen eset. Szerintem ez nem sértő és nem profi dolog volt. Van ebben az országban olyan aki hajlandó foglalkozni egy nem tipikusan mániákus kutyával? Egyáltalán hajlandók más módszer alkalmazni mint ami megszokott?
Nem azt akarom hogy profi legyen, csak az alap dolgokat, hogy fogja a kart pár percig, eresszen, legyen semleges utána.
Nem értettél meg!
A fajta lehet,hogy alkalmas erre a feladatra,de a Te kutyád nem!
Most hőbörögni jöttél ide,vagy tanácsért???
Mondtunk már többféle variációt,egyik sem tetszett.
Figyelj,ha a SZABÁLYZATBAN AZ VAN,HOGY FOGNI KELL A KUTYÁNAK,AKKOR A CSIPKDÉS NEM ELÉG.
Ha az én kutyámban több a fehér,mint a megengedett,akkor nem viszem kiállításra,mert nem oda való. Ennyire egyszerű ez az egész.
Aztán most belém köthetsz,meg lefikázhatsz,ez akkor is így van.
Az első,második meg X-edik voltam...
Ülj be egy kád hideg vízbe,hogy lehiggadj!
Ki mondta ,hogy veresd meg a kutyád?
És honnan tudod,hogy éles helyzetben megvédene?
Neked kell megtanítanod játszani,ne akard másra áthárítani a felelőséget,meg mindenkit lehülyézni.
Ha tudod,hogy ilyet szeretnél csinálni,akkor hajrá,vedd rá,hogy játszon valami ronggyal,először veled,majd egy ismerőssel,aztán már idegennel is.
Ha kell használj jutalomfalatot,klikkert,vagy akármit amivel eredményt tudsz elérni. És ne itt hisztizz,attól nem változik semmi!
Megint az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!