Ez jó lesz póráznak?
Az egyik pulcsimban volt ilyen fűző féleség, tudjátok, ami a kapucniknál szokott lenni, olyasmi, mint egy cipőfűző. Ezt kihúztam, csináltam egy fojtóhurkot a végére, az lenne nyakörvnek a másik végét meg simán csak fogom. Nagytestű kutya, így tudom úgy fogni, hogy lazán van a kötél és csak szükség esetén rántom meg.
Jó lesz? Nem fojt, mert átbújtatom a kutya fejét és akkorára húzom, amekkora passzol.
Nem igazán értem...
Mostanában találtad (pl elütötték) és azonnal vitted a dokihoz, akinél csak úgy otthagytad kéthavi fizudat egy idegen kutyára?
Gondolom, ha már régebben meglenne, egy póráz-nyakörv szettet már beszereztél volna neki.
Ez a cipőfűző vastagságú cucc nem egy örödögtől való dolog, elég sok munkakutyának ott lóg a nyakában: [link]
Ha tudod helyesen alkalmazni és a kutya viszonylag engedelmes, akkor működhet, viszont ha nagyon húzni akarja a pórázt, elég gyorsan meg fog fájdulni a kezed, mert ez a pár mm-es cucc a te kezedbe is belevág.
Ennél még az is jobb lenne, ha egy övet akasztanál a kutya nyakába.
azért 100 négyzetméter nem olyan kicsi..., a mi házunk 80 négyzetméter, és szerintem egy ekkora területen egy kutya vígan el lenne
nem kötelező sétáltatni, ha van szabad mozgástere, addig, amíg nem tudsz neki venni pórázt és nyakörvet, el lesz az udvaron, nem pár négyzetméterre van bezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!