Ez jó lesz póráznak?
Az egyik pulcsimban volt ilyen fűző féleség, tudjátok, ami a kapucniknál szokott lenni, olyasmi, mint egy cipőfűző. Ezt kihúztam, csináltam egy fojtóhurkot a végére, az lenne nyakörvnek a másik végét meg simán csak fogom. Nagytestű kutya, így tudom úgy fogni, hogy lazán van a kötél és csak szükség esetén rántom meg.
Jó lesz? Nem fojt, mert átbújtatom a kutya fejét és akkorára húzom, amekkora passzol.
Azt kifelejtettem, hogy tettem a hurok alá egy kis csavart vagy vmi hasonlót, amin csúszik.
Azért, mert most találtam és nincs pénzem venni neki semmit .. Elment kéthavi fizum állatdokira ..
ha ennyire nincs pénzed kutyát tartani, akkor inkább add oda valaki másnak
ha még pórázra és nyakörvre sincs pénzed, akkor hogy akarod etetni? hogy látod el parazita elleni védelemmel?
ez az olcsójános megoldás pedig mind a kutyára, mind a környezetére veszélyes..., tégy egy szívességet a kutyának, és add oda másnak, aki tud róla gondoskodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!