Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez jó lesz póráznak?

Ez jó lesz póráznak?

Figyelt kérdés

Az egyik pulcsimban volt ilyen fűző féleség, tudjátok, ami a kapucniknál szokott lenni, olyasmi, mint egy cipőfűző. Ezt kihúztam, csináltam egy fojtóhurkot a végére, az lenne nyakörvnek a másik végét meg simán csak fogom. Nagytestű kutya, így tudom úgy fogni, hogy lazán van a kötél és csak szükség esetén rántom meg.

Jó lesz? Nem fojt, mert átbújtatom a kutya fejét és akkorára húzom, amekkora passzol.

2018. ápr. 25. 08:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az a "madzag" jobban vág, mint egy normál fojtónyakörv. én inkább vennék neki pórázt meg nyakörvet.
2018. ápr. 25. 08:39
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan madzag, nem láttál még kapucnis pulcsiban ilyen fűzőféleséget?
2018. ápr. 25. 08:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagytestű kutyához? Hány centi az a madzag? Ha a nyaka is van olyan 50 centi kb, akkor mennyi marad belőle póráznak? Ha meg akarod rendesen fogni a madzag végét, akkor ott is kell egy hurok a kezednek. Kizártnak tartom, hogy utána maradnak akárhány centi, ami "pórázként" funkcionál. Na meg kb max fél centi lehet az a madzag... Inkább szerezz rendes pórázt meg nyakörvet.
2018. ápr. 25. 08:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A folytónyakörvnek az a lényege, hogy miután megrántod és összeszükül, ha ellazítod vissza is csúszik, tehát ellazul. Amit te csináltál az valszeg egy csúdzó csomó, de az anyagából és a kialakításából kiindulva nem hiszem, hogy az szorítás után ellazulna. Egy legalapabb pórázt már 1000ft ért lehet venni, jobb lenne, ha beszereznél eggyet.
2018. ápr. 25. 08:54
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Mi a szarért nem lehet normális pórázt vásárolni? Ennyire sajnálod a pénzt szerencsétlen kutyára? Magadnak miért nem készítesz nadrágot szatyorból?
2018. ápr. 25. 08:55
 6/15 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy tettem a hurok alá egy kis csavart vagy vmi hasonlót, amin csúszik.

Azért, mert most találtam és nincs pénzem venni neki semmit .. Elment kéthavi fizum állatdokira ..

2018. ápr. 25. 08:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Ezen a szatyroson beszartam :DD
 8/15 A kérdező kommentje:
Végülis nem rossz ötlet, legalább vízálló:)
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

ha ennyire nincs pénzed kutyát tartani, akkor inkább add oda valaki másnak

ha még pórázra és nyakörvre sincs pénzed, akkor hogy akarod etetni? hogy látod el parazita elleni védelemmel?

ez az olcsójános megoldás pedig mind a kutyára, mind a környezetére veszélyes..., tégy egy szívességet a kutyának, és add oda másnak, aki tud róla gondoskodni

2018. ápr. 25. 09:20
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Kb 1 hét múlva fizu, addig nem tudsz kölcsönkérni 5 ezret?
2018. ápr. 25. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!