Megkapott ma a kutyám, mitcsinaljak?
Husky kutyám van.11 hónapos, ma megkapott úgyhogy vérzett. Eddig semmi probléma nem volt vele. Tudja az alap parancsokat (ül, fekszik, marad, pacsi. ) Enni is csak ugy kap ha leül es ha azt mondom neki h a tied. Kinti kutya de mindennap sétálok vele 2 órát. A baj az hogy sehogysem tudom neki megtiltani hogy ne egyen a földről meg semmit. Ma felvett valamit a szájába es amikor azt mondtam h pfuj, oda nyúltam, ki akartam venni a szájából es megkapott. Makacs es
nem tudom neki azt mondani hogy nem mert ugyanúgy megcsinálja, pedig tudja hogy rosszat csinál. Eddig azt hittem hogy jo gazdi vagyok de ma eléggé csalódtam magamban mert ezek szerint nem tisztel a kutyám. Mitcsinaljak vele?
Akartam vele menni kutya suliba de nemtudtam mert nem otthon élünk es sajnos csak angolul beszélek , es olyan csoportok nincsenek ahol angolul vannak az órák 😞
Google > városod neve > házhoz jövő kutyakiképző angolul
Én a helyedben ezt tenném, minél előbb. Nagy gond lehet még ebből.
Csak nem Québec?
A kutyád most van abban a korban, amikor "lematekozza" a falkavezérséget. Nem szabad hagyni. Ha odakap, megfogod a nyakbőrét, és lenyomod a földre, ahogy a falkavezér csinálja. Ha hörög, harap, megrázod, földhöz vágod, ha ez sem elég, elvered mint eső a libaxart. Ha erre most felszisszentél, hogy "jaj, hát ez kegyetlenség", akkor neked nem való kutya. Vagy ha ragaszkodsz a kutyához, akkor fogadd el, hogy te vagy az övé, és nem fordítva.
Persze, biztos lesz egy-két okostojás, akik bele akarnak majd pofázni, hogy nem így kell, hogy ettől eltörik a kutya érzékeny kis lelke, de ezekre ne hallgass. A huskynak kemény kéz kell, és aki rinyál, hogy ez "állatkínzás", az hülye.
Ha egyszer, legfeljebb kétszer helyére teszed így, engedelmes és jó kutya lesz. Most viszont ő tett a helyedre téged. Ne hagyd!
66% a hülye az te vagy, de leginkább a fogalmazásod alapján egy agresszív p.cs.
Neked nem való a kutya, de még egy teknősbékát sem bíznék rád...
Gondosan tisztítsd ki a sebet, és fertőtlenítsd!
A többit leírták már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!