Megkapott a kutyám, nekem nem kell többé?
Szia!
Hát figyelj, te sem örülnél, ha rálépnének a lábadra, ezt nem direkt csinálta, csak reflexből. Ettől nem lesz belőle agresszív, kiszámíthatatlan vadállat, nagy hülye lennél, ha ezért megszabadulnál tőle.
"szerintem egy kutya semmilyen körülmények között nem kaphatja meg a gazdáját"- szóval ha tapossák ütik verik, akkor azt az állatnak el kell viselnie??
Tudod, nem csak az ember tévedhet hanem az állat is. Ebben az esetben szerintem csak sima reflex volt. Ha most ezért képes voltál egy pofont lekeverni annak a szerencsétlen kutyának, akkor lehet, hogy korábban is bántalmaztad már (rugdosás stb)..A kutya jobban fog járni ha megszabadul egy ilyen vadbaromtól mint te.
A szüleim már nem élnek, hatvan éves vagyok(:
Német juhász, kicsi korától hordtuk kutyasuliba, naponta tanulunk, játszunk vele, plusz séta. Engedély nélkül még a tányérjához sem nyúl. De ezek után nem bízom benne, unokáim vannak, így hogy engedjem a közelükbe? Csalódtam benne nagyon.
Ennyi erővel a kutya se akar olyan gazdát aki a lábára lép és megpofozza.
Kérdező, add oda olyannak aki tud bánni vele. De ezentúl max pormacskát tarts, vagy plüsst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!