Nektek csinált már ilyet a kutyátok?
Nálunk a kutyánk csinált ilyet, mikor nagyon izgalomba jött. Hazaértünk meg ilyenek. A gatyaszárakat félteni kellett tőle. :D Később sajnos el kellett altatni, mert ekcémás volt és az is kiderült, hogy ez a vizelési problémája idegi alapú és kihatott felnőtt korára is más problémákkal (a vizelés egy idő után elmaradt).
Én nem rohannék egyből állatorvoshoz, de ha legközelebb oltásra vinném, rákérdeznék. Esetleg még figyelném egy darabig, hogy súlyosbodik-e vagy alábbhagy. Ez a két eset volt eddig? Vagy mióta van ez nála?
Igen, csak ez a két eset volt. most arra gondolok, ha inkontinencia lenne, akkor nem az összes pisi után kéne, hogy ez legyen? vagy ez kialakul lassan?
Én is az izgalomra gondoltam egyébként, régebben is előfordult másik kutyáinknál néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!