Normális, hogy emiatt megsértődik? Ti kutyátok csinált már ilyet?
Elég triviális az ügy, nem is megoldást, vagy gyakorlati tanácsot kérek, mert amúgy tényleg nincs jelentősége, csak érdekelne, hogy másnak is van-e ilyen kis duzzogi kutyája :D
Szóval reggelente mindig én sétáltatom a kutyámat, de most a párom szabin van, úgyhogy nem rohanok a reggeli teendőimmel, majd ő leviszi, ha felébredt.
Igen ám! de a reggelnek menetrendje van. Felkelek, kajálok, sminkelek, felöltözöm, kutya le, fogom a bicómat és indulok dolgozni.
De ezen a héten öltözés után rögtön indulok dolgozni. És mikor a kutya meglátja, hogy a bicómat fogom, és nem a pórázát, bevonul az ágy alá, és nem hagyja, hogy megsimogassam!!! Ilyet sosem csinált még.
Persze szegényke, már a sminkelési folyamatnál könyörögve néz, mert azt hiszi, megyünk sétizni, csak a bicó előkerülésekor döbben rá, hogy nem is...
Hasonló sztorija van valakinek?
A mi kutyáink ha meghallják a deospray hangjat ahogy fujom a honom alá,fogják magukat es baktatnak a kenelbe. Maguktol megtanultak hogy szzzzzzszzz=gazdi megy el,befelé a helyünkre
vagy
este mikor megyunk aludni,tv kikapcs- "gyertek megyunk aludni"- lámpa is lekapcs, baktatnak kifelé a nappalibol de féluton felkapnak egy-egy pluss játekot es hozzak ki magukkal, a folyosora vagy a haloszoba ele a kuszobre leteszik es azzal alszanak *-* Mikor legeloszor csinaltak nem akartam elhinni :D
Az enyém nem megsértődik, hanem egyszerűen nem érti ha eltérünk a szokásos rendtől. :)
Úgy néz ki egy átlag reggel, hogy felkelek, elkészülök, kisminkelek, leviszem a kutyát, hazaviszem, majd elindulok dolgozni.
Viszont múltkor például szabadságon voltam, ugyan úgy sminkeltem, levittem, majd hazaszaladtunk valamiért, de utána még mentem tovább, vinni akartam magammal őt is. Ez a kis hülye meg annyira tudja, hogy a reggeli séta után ő otthon marad, hogy hiába hívtam, nem indult el. Lecövekelt és csak nézett rám, hogy én minek hívom őt, hiszen most otthonmaradás van. :) Végül meglökdöstem hogy elinduljon és nagyon bátortalanul kiment az ajtón. Aztán amikor az ajtót becsuktam, már felfogta mi történik és nagyon boldog volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!