Ti hol tartjátok a kutyátok? Kint, bent? Aki kint tartja az ilyen melegbe beengedi vagy, hogyan oldja meg?
Be szoktam néha hívni, mert a konyhakő még elég hűvös, de pl. a sufni talapzata téglákból van, és árnyékos, ott is elvan hosszú ideig.
Inkább télen van, hogy többször beengedem, hogy átmelegedjen.
Nekünk kinti-benti mindkét kutyánk. Általában tavasztól őszig kinn vannak napközben, este benn. Ami érdekes, mert tavaly, mikor még csak egy kutyánk volt, akkor ilyenkor nyáron be se akart jönni, mert ugye kinn hűvösebb volt :) Most meg inkább benn szeret lenni este.
Napközben nem nagyon szoktuk beengedni őket, legalábbis a meleg miatt nem, van árnyék, van vizük, elvannak. Bár valamelyik nap, mikor olyan meleg volt, akkor beengedtük őket, illetve tegnap is.
Télen meg napközben is benn vannak, és gyakran kimegyünk, ill. kiengedem őket rövidebb időre. Ezt idén újra kell majd gondolni, mert a kinti-benti tartástól volt az egyiknek felfázása és mivel a kinti házba nem mennek be, így nem tudom ezt még hogy oldom meg :/
4es vagyok.
5ösre ne hallgass! Nehogy lelocsold, mert pont attól is lehet baja! Ha mindenáron hűteni szeretnéd, akkor csak a hasát langyos vízzel pocsold be és kész! A fejét/hátát nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!