Nektek milyen vicces dolgot csinált a kutyátok?
Mi egyszer városból kimentünk egyik ismerősünkhöz falura. Ott a kertben kikötöttük a kutyát (aki a tesómé) , hogy ne bújjon ki a kerítés alatt. Egy idő után elengedtük, kiültünk mellé a teraszra, hogy ügyeljünk rá. (mármint én meg a barátnőm,én nem lehettem idősebb 12nél, a barátnőm, aki annál a háznál lakott, még fiatalabb volt mint én).
Anya mondta, hogy kössük ki, mert úgysem figyelünk rá. Mondtam, hogy de igen, de igen én figyelek rá nem akarom kikötni. Egy ideig elvoltunk, aztán néztem egy nagyot, hogy hol a kutya. Kénytelen voltam anyumnak szólni. Bűntudatom volt, sajnáltam, hogy eltűnt, meg nem akartam anyum szeme elé kerülni, ezért bementem a gyerekszobába, bebújtam az ajtó mögé... sírni.. Ők keresték, de nem találták sehol, végül anya szólt, hogy megtalálták: átment a szomszéd pázsitjára kakilni. XD Neki nem felelt meg a kert, ahol ideiglenesen elszállásoltuk. :)
szia!
A múltkor véletlenül nem vettük észre, hogy az udvaron a húgom 7 hónapos kisfia eldobta a cumiját. Egyszer csak állt a mudim az udvaron, és szájába volt a cumi...Sajnos csak anyukám látta, pedig megnéztem volna. Azt mondta, teljesen szabályosan volt a szájában, állt, és anyukámat nézte :). Természetesen azonnal elmentünk másikat venni. Igaz, hogy nem vagyunk egy fertőtlenítős család, de azért ez már túlzás :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!