Honnan tudok jó minőségű, szabadtartású állatokból készített húst vásárolni BARF etetés céljából?
Én is vega vagyok, csak a cicáim és leendő kutyám nem...
És Bp-i. De az utazási havi 1x-2x nem probléma, úgyhogy ha valaki tudna valakit az jó lenne.
A hús ára majdnem mindegy.
Szuper, örülök, hogy vannak még olyanok, akik a meggyőződésük ellenére nem etetnek ragadozó állatokat növényi táppal. :) Szerintem ha belépsz nyerses, vagy ilyen vidéki gazdálkodós csoportokba, akkor lehet esélyed találni valakit, akitől szerezhetsz ilyen húst. Vagy ha falun ismersz valakit aki még tart állatokat a hátsó kertben az is jó kiindulás lehet, vagy a piacok stb.
De ha nem is jönne össze, a nyesedékek például olyan alkatrészek, amiket az ember már nem enne meg, tehát nem pluszban ölnek érte állatot, hanem csak a "maradék" használódik fel. Sokszor a nyesiben is vannak gyönyörű, nagy húsdarabok. Vadászokkal is beszélhetsz, ők sem használják fel pl. a lábakat, ott is képződik elég sok felesleg feldolgozás közben. Vagy a csincsilla, amit a szőrméje miatt tartanak, és szegények teste amúgy menne a kukába. Sokan etetnek ezzel is.
Köszi! Ez a csincsillás dolog nagyon érdekes, utána olvasok...
Aztán, ha ez mégsem jó, nem jön össze, akkor valahogy felkeresek egy gazdát.
Még egyszer köszi!
Budapestek ott a barfshop vagy solymáron a danko kft, de ezek "sima" húst árulnak. Ha fontos a "boldog" hús, akkor ezt a boltot ajánlom, ez pesten van 1. ker Pauler utca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!